Regisztráció Blogot indítok
Adatok
odlanor

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat szerencsére csak nálunk munkanap, így itt van végre a szezon első szuperrangadója, melyen Wenger fiai és a Cétlenített MU foglal helyet az Old Trafford két serpenyőjében, hogy némi mérlegelés után puhára párolják egymást. Miközben mi hőtérképeket készítettünk…..
odlanor 2009.08.29 20:08:12
@wan2bee: Figyelj, Beckham és C féle jobbszélsők után nekem ma kicsit megütötte a szemem, hogy valenciát váltja park .. ez némileg színvonalromlás sztem :D
odlanor 2009.08.29 20:10:02
@Mr. Acid: A színészkedést mindig minden körülmények között elítéltem. Aki pedig azt mondja, h C nélkül ez a csapat nem rokkant meg, az idióta. Az elmúlt 3 év alatt a jó C-vel felálló csapat eredményei: 3 bajnoki cím, 1 bl-elődöntő, 1 bl-győzelem és 1 bl-döntő. Kíváncsi leszek a következő 3 év teljesítményére C nélkül ..
Szokás azt mondani, h jól járt a csapatunk, de ezt csak az ellendrukkerek mondják kárörömből
A fanfárok utolsó visszhangja is már csak a távolban duruzsol, hiszen a legfontosabb kérdésre már egy hete megkaptuk a választ.Az utolsó forduló így csak a másod- és harmadrendű kérdésekről fog dönteni, de az izgalom és a feszültség garantáltan első osztályú lesz. Igazi…..
odlanor 2009.05.24 10:42:38
@Rooney82: Csöncsön és a tények? :D Azok olyan messze vannak egymástól, mint messi meg a spanyol gólkirályi cím ..