Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steinmann Intézet

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ecshénk panaszlja az index új dizánnyolását, erre rámutatunk arra tényre, hogy a menők gyakorlatilag a 444-be vonultak, a drogos gonzónak, aki esetleg a joló ezomárok ízlését is megborzolókat í'kálhat, megcsinálták a cinkponthu-t, portfólióblogtündérekre fbogikakáék] és a…..
Steinmann Intézet 2014.03.15 07:18:45
Félelemben és rettegésben él az ország. Mesterházy Attila miniszterelnökjelölt rá is világított arra, hogy ma már névtelenül és a közvéleménykutatóknak sem merészelik elárulni az emberek pártválasztási titkaikat.  Mesterházy a trükköt is megadja, hogyan verhetjük át a…..
Steinmann Intézet 2014.03.14 16:53:14
@ripők: @Frick László Intézet: de hát én most megnéztem, és van még kinyal...oh bocs, kigondoltam, nem?
Amúgy miért is intézet? Rögtön én is megkívántam, hogy intézet legyek, az olyan jó kis hivatalos. :D
Esetleg lehetnék még Steinmann Hivatal a KSh mintájára.
Steinmann Intézet 2014.03.14 16:56:36
@Frick László Intézet: nem beszélve a híres Frimm Intézetről...
Petre Maghari aljadék újságíróink legzseniálisabbja már megint akkora tahó volt jópofaságában [keresetlen úritahó kategória, a tahóság Nyírség Aranya -szín áttetsző, viaszos, por nem veszi, hiszen ez a fajta tahó paraszti munkában nem töri magát] ... egy ekkora zseni…..
Steinmann Intézet 2014.03.14 16:55:11
@Frick László Intézet: ja, fényes elmék, mint a tüzépes Katika. De érettségije legalább volt. Állítólag.
A Netokrácia és Nijemmá Intézet esti válasza: Ha Orbán holnap felmondaná a reaktorbulit az oroszokkal, máris a megújuló energiában lennének okosak a Jók és Igazak és biomassza meg egyebek tekintetében mi más is a magyar megújulóenergia egyik fő oszlopa, mint az akác. ..
Steinmann Intézet 2014.03.13 20:40:11
@ripők: nincs benne rendszer. A közvéleménykutatók hazudnak / nem hazudnak, eredménytő függően. A ksh csal / nem csal eredménytől függően. A kommunikáció jó / rossz - épp amit alá akar támasztani vele, olyan.
@A Hannibal Lektűr-attitűd: Igen. Gummicsizmás jó ember, belvárosi yoló rossz ember. Ez ilyen egyszerű, mint a faék. Itt nem lehet érvelni, vagy logikázni.
Steinmann Intézet 2014.03.13 20:58:34
@A Hannibal Lektűr-attitűd: ez mind igaz, de nem látod, hogy Dudi miért is csipázza. Mert nem belvárosi úrigyerek, mert nem joló, mert nem multikulti, és fogalma sincs, hogy mi a különbség egy dolce&gabbana és egy armani parfüm között, míg az elempések meg a 44-es fiúk tudják, hol lehet a Kazinczy utcában jót kajálni, és azt is tudják, Ovival ellentétben, hogy a trefort gimiben a wc-ben milyen színű a díszcsík a falfestésen.
Steinmann Intézet 2014.03.13 21:02:42
@A Hannibal Lektűr-attitűd: erről beszéltem, hogy itt nincs logika, itt érzelmek vannak, Dudi úúútál mindenkit, aki tudja fejből a 79-es troli megállóit, és azt is, hogy melyik átjáróház a belvárosban, és hol jó a fagyi az ötkerben. 44-ék tudják, elempéék tudják, sőt, valószínűleg Feri is tudja, tehát FUUJ, Ovi meg Vargamisi nem tudja, tehát cuki. Rogi meg úgy polgármester az ötkerben, hoyg ő sem tudja, tehát ő is cuki. Lásd: LV hátizsákkal parlamentbe járni, mint a luxuskurvák:D Érzelmekkel szemben nem lehet érvelni. Kb. olyan, mintha egy antiszemitát akarnál logikai alapon meggyőzni, hogy csúnya dolog, ahogy gondolkodik.