Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ron Swanson

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy ún. triviaposzt, amihez az infót úgy gereblyéztük össze a net bugyraiból. Kell az ilyen is néha. A sorozat eredeti pilotját azért nem láthatjuk soha, mert a készítők szerint katasztrofális volt, 10 millió kidobott dollár. Például az sem derült ki belőle, hogy Cersei…..
Ron Swanson 2014.04.06 11:22:01
@sixx: tudom hogy az a divat, a vikings és a banshee esetében is bánom. DE akkora a hype a GOT körül, hogy igazán szakíthatnának a hagyományokkal, nem hiszem hogy ne férne bele több rész. az első szezon előtt nyilván kérdéses volt a fogadtatás, mint minden fantasy esetén, de ezt már olyanok is nézik akiket nem érdekelt ez a műfaj előtte.
Ron Swanson 2014.04.06 12:50:27
@Llew: nyilvánvaló. de ezt magyarázom. nagyobb nézettség / népszerűség mindig is több bevételt jelentett. több bevételből meg többet is lehet költeni :)
A városligeti KRESZ-park az ősszel útjába került egy kábelfektetésnek. Hosszában kettévágták az egészet, aztán amikor befejezték a munkálatokat, csak sódert szórtak rá. Ezt azonban már rég kihordta az időjárás, és kitaposta a sok bringázás. Olvasónk, E. szerint talán…..