Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beavis78

29 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jámbor úr mint ismert hirtelen eladta tulajdonrészének 99%-át Nagy Györgynek, és a Vasas gyorsan a maga szintjén komoly igazolásokba is kezdett. Ismert, hogy Feczesint már elhozták Újpestről, és ha hinni lehet a pletykáknak két újabb játékosra is szemet vetettek a Megyeri úton. Litauszki és Koszta…..
A mai reggelem: kávé, vape, Beatles és ez a kép az egyik kispesti facebook-os csoportban. A mai modern labdarúgásban nem meglepetés az, ha valaki úgy forog mint egy szélkakas. Sajnos Kispesten is rengeteg nálunk nevelkedő, ne adj Isten híressé váló focista alakult át lilává, zölddé amikor a helyzet…..
Új szezon új csapat. Azt kell mondjam az igazolásaimmal nem fogtam mellé, minőségi cseréket sikerült a csapathoz csábítanom, így a rotálás is jóval hatékonyabban tud működni. Mint írtam a szezon elején kizúgtunk az EL selejtezőkből a Hertha Berlin ellen, így a bajnokság mellett két másik sorozatra…..
Egészen jó hónapot zártam a csapattal, minden meccset megnyertünk a bajnokságban és még a Betfred kupában is továbbjutottunk. Nem mellesleg végre a két nagyból a Rangers csapatát is sikerült elkapnom, nem is akármilyen meccsen. Így a hónap menedzsere lettem, de ennél is kaptam egy fontosabb…..
Grund a neten Vécsei a Fradiban 2019.12.31 16:11:39
"A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Ferencváros szerződtette a kétszeres magyar válogatott, a legutóbb az Európa-liga-csoportkörös Luganóban szerepelt Vécsei Bálintot. A 26 éves, a középpálya bármelyik részén bevethető futballista két svájci bronzérem és két…..
Túl az Újpest elleni meccsen a sors a Hertha Berlin csapatát sodorta elém. Á, bazdki, mondom ez hatalmas szopacs is lehet. De mindent az elején. Idegenben kezdtünk és én ennek igen örültem. Szóval miután az  Újpest csapatát otthon legyőztem már tudtam, hogy a Hertha BSC lesz a soron következő…..
Magyar válogatott, az Aranycsapat tagja. A Komáromi MÁV, a Ferencváros, a Csepeli Vasas, a Budapest Honvéd az AS Roma, az FC Barcelona játékosa, mindez a teljesség igénye nélkül...
Magyar válogatott, a Kispest Honvéd, Auxerre, Valenciennes és a Royal Antwerp játékosa, mindez a teljesség igénye nélkül...
Ui.:Tegnap a vacsora, két bejgli és az ajándékozás között volt annyi időm, hogy pár igazolást nyélbe üssek, és az Újpest ellen lejátsszam az EL selejtező meccseimet. Átnéztem a lilák keretét a meccs előtt, és éreztem, hogy nem egy lehetetlen vállalkozás az amire készülök, ugyanakkor aggasztottak az…..
Megtörtént az EL selejtezőinek a sorsolása. Eléggé nagy izgalomban voltam, hogy kit kaphatok. És lám-lám, kiket sikerült kapnom? Az Újpest csapatát. Kíváncsi vagyok, hogy mire megyek ellenük, viszont magyar menedzserként egy magyar csapat ellen, egy skót csapat élén mindenképpen pikáns meccs…..
Ahogy az alcímben is olvasni lehet, jobb évet futottam mint vártam, ám valahol marad a keserédes szájíz. Miért is? Először is azért, mert a Celtic - Rangers kettőst nem tudtam egyszer sem megverni. Másodszor pedig azért, mert a skót kupát eltaktikáztam de nagyon. Egy fasz voltam. Annyira akartam…..
Nos a besült Schalke karrier után egy olyan bajnokság felé vettem az irányt ahol még nem irányítottam csapatot, és ahonnan a Celtic és a Rangers óriásokon kívül nemigen ismertem más csapatot. Mivel igen kedvelem az íreket, így a választásom a Hibernian csapatára esett. Miután jobban megvizsgáltam…..
Hello Schalke, majd viszlát Schalke. Egyszerűen egy tányér langymeleg fos voltam a Schalke élén, semmi nem jött össze, így még mielőtt kibasztak volna vettem a kalapom, léptem, és a mentést is a kukába dobtam. Tudjátok, ez tipikusan az az eset volt, amikor hiába készítetted el a taktikát a…..
Nehéz mit írni a tegnapi Paks elleni meccsünkkel kapcsolatban. Vagyis nehéz szépet és jót írni. Ami a lényeg az az, hogy győztünk. Sajtfej betalált, aztán lett ami lett, zsebben a 3 pont, és 4 pontra tőlünk a második Vidi. Amikor kiestünk a románok ellen nehéz volt megjósolni milyen év is lesz ez.…..
Grund a neten Hello Schalke! 2019.11.20 10:50:58
Ilyen még soha nem volt, azaz nem a Kispesttel kezdem az új és teljes FM verziót. Ráadásul a Schalke csapatával akiket nagyon nem kedvelek, főleg merthogy BVB szimpatizáns vagyok a Bundesben. Beszámolókkal nemsokára jelentkezek...
Sajnos csak egy szezon jutott a Kispest élén a béta verzióban, mert mire a végére értem már hopp, jött is a teljes változat. Először gondolkodóba estem, hogy megírjam-e egyáltalán ezt a posztot, de ha már végigcsináltam csak elkészítem, igaz rövidebben mint azt terveztem. Nehezen indult a…..
Bár a bajnokságból még 5 forduló hátra van,  és már az is bizonyos, hogy a 3-ik helynél nem végezhetek rosszabb helyen, mégis azt gondoltam, hogy az előző blogok hagyományaival szakítva készítek egy rövidke magyar kupa ismertetőt kispesti szemszögből. A vezetőség elvárása az volt, hogy a legjobb…..
Mai nappal avatják fel az új Puskás Arénat, a videón meg a régi Népstadion nyitómeccse...
Pár napja még csak találgattunk, mára biztossá vált, a fenti képen az új mez látható, melyben válogatottunk november 15-én az Új Puskás Aréna nyitómeccsén Uruguay ellen lép majd pályára. Színeiben a nemzeti lobogó színei köszönnek vissza, és végre nem tucatgyártású a mez, hanem a német vagy a…..
Ritkán foglalkozok csak egy-egy meccsel, de egy Kispest drukkernek a névrabló felcsúti viccegylettel való csatározás mindig kuriózum. Nos "hazai" pályán fogadtuk a felcsúti csapatot, és azt kell mondjam felborult a pálya, ők át sem tudtak jönni, majd egyszer csak eljutottak a kapunkig. Innen…..
4 U21-es EB meccs az új Bozsikban Bár nem vagyok híve a stadion építéseknek, még abban az esetben sem, ha az a kedvenc csapatomat is érinti, de ha már épül és szépül, azt gondolom mindenképpen megtisztelő, hogy 4 mérkőzésnek is helyt ad egykori legendáink új stadionja.    ..
Grund a neten Lanzafame eddig... 2019.11.08 13:57:49
 Én nem haragszok Lanzafamera, ezt már többször és több helyen leírtam. Egy zsoldos aki ott lövi a gólokat ahol megfizetik. Ez most ismét Kispest. Éppen ezért gondoltam kigyűjtöm az eddigi góljait. Szerintem igazán gyönyörű találatok is vannak közöttük. Ráadásul elég szép termés ez, hiszen a…..
http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/valogatott/kulfoldon-allitjak-ilyen-lesz-a-magyar-valogatott-uj-meze-fotok Az, hogy milyen lesz, persze nem derül ki 100%-os bizonysággal, hiszen csak találgatás az egész. Ha mégis ez lesz, a színe miatt nekem igencsak tetszeni fog, egyedül ezek a hullásom…..
Grund a neten FCSB 3-0 Honvéd 2019.11.03 15:50:21
Nem húzza eléggé az ág az embert. Nem. Az első meccsen az FCSB-t otthon 4-1-re vertem igen magabiztosan. A második meccsre, részben kényszerből kénytelen voltam rotálva pályára küldeni a csapatot, csak Lanzafame volt benne a kezdő 11-ből. Miért? Mert a srácok fáradtak voltak, jött a Fradi elleni…..