Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lófasz!

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az hogy lehet, hogy minden idők legfontosabb karácsonyi kislemeze - persze a King Diamond No Presents for Christmas mellett - még soha nem volt a blogon? Minden valamirevaló karácsony legfontosabb hozzátevője, ha nem hallgatod meg a következő három napban legalább 40x, nem vagy ember. Mondjuk…..
Ahogy pár napja ígértem, itt a megkezdett '85-ös lemezek második fele, olyan, a galaxis minden pontján megkerülhetetlen klasszikus lemezekkel, mint a Seven Churches, a Hell Awaits, az Invasion of Your Privacy, vagy a Speak English or Die. Azt az első résznél elfelejtettem megemlíteni,…..
Leukémia. Az európai hardcore itt kezdődik, és itt nagyjából véget is ér. Itt mindent megtaláltok, ami jogszerűen a tiétek lehet. Egyébként meg, tudjátok mire akarok IGEN-t mondani a halálos ágyamon? Egy Victims Family + Leukémia picture disc megjelenésének hírére. Mekkora…..
A vasárnap délutáni szieszta utáni, de még az esti bealvás előtti időben hallgassunk egy kis zenét, amit a londoni kollektíva feszes afrobeatből és elszállós rockból gyúrt össze! Zenéjüknek pontosabb körülírása is lehetséges, csak utána nem lesz okosabb az ember, mert legalább tucatnyi íz és…..
Két EP után (Atheos - 2012, Succession/Possession - 2013 - mindkettő a linkbe csomagolva) kiadta első nagylemezét az entombedcore-ban utazó, magát egy Dismember dal után elnevező dél-kaliforniai Skinfather. FFO: Black Breath, Nails, Entombed, stb. facebook ..