Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pella Tamás

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig azt hittem, annyi minden történt a politika és a közélet határmezsgyéjén az elmúlt négy évben, hogy legfeljebb már csak összevonom a szemöldököm a minden napra jutó kisebb-nagyobb botrányra hajazó történések fölött. Ehhez képest a megrökönyödés igencsak…..
Pella Tamás 2014.03.13 17:14:44
@oszt jónapot:
Hát pont ez az!!!Természetesen nem úgy történt ahogy leírták, nem tagadott szegény semmit csak jelezte,hogy ő nem nyilatkozhat egy munkával kapcsolatban,hiszen komoly szerződéseink vannak,sokszor titoktartási záradékkal,ám az "újságíró"tíz perc múlva már nem volt elérhető számomra,megelégedett azzal hogy egy valótlan hír mögé kérdőjelet tegyen... ès így elháríthassa a felelősséget magáról...na ez a szomorú...
Pella Tamás 2014.03.13 17:16:29
@pástétom: Igaza van! Aki kabátlopási ügybe keveredett nézze meg magát!...még ha tőle is lopták el a kabátot...
Pella Tamás 2014.03.13 17:48:04
@flort: Tisztelt flort!
1., Nem igaz
2b. Már egyeztetek a jogászunkkal,de mivel soha nem voltam ilyen méltatlan helyzetben első reakcióim valószínűleg elhamarkodottak voltak...
3.Igazán sajnálom,ha úgy érzi magas lóról beszélek,pont az ellenkezője volt szándékomban,politikai hovatartozástól függetlenül magam mellé állítani a jóérzésű embereket.
Mivel még soha nem posztolgattam tényleg érzékenyen érint egy minden érvet nélkülöző alpári megnyilvánulás és igaza van őszintén sajnálom,hogy felvettem a felém dobott kesztyűt.Ön jóindulatúan figyelmeztetett erre,köszönet érte.
Belátom tényleg nem nekem való itt küzdenem az igazamért...