Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medveklub

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blikk-információ: külföldi lapoktól vagy magyar online portáloktól átvett, hivatkozás nélküli hír, amit sajátnak adunk el, ahelyett, hogy kussolnánk. ..
medveklub Legyen Ön Is Medve! 2014.03.19 18:29:46
Még a legmegszállottabb macivadászok, chaserek fejében is megfordul olykor (ha nem többször), hogy milyen jó is volna szerepet cserélni és igazi mackónak lenni!Ezen mostantól könnyedén lehet segíteni, hiszen készülőfélben van egy igazi maciszimulátor játék, amely ebben a…..
Szerkesztőségünk rábukkant a Medveklub macibulik egyik kedvenc lemezlovasának, DJ Bruinnak a kiköpött hasonmására!Az Instagramon egy acoustickub nevű felhasználó posztolt képet egy barátjával, balinas-szal, aki (igaz, csak ezen a fotón), de a megszólalásig hasonlít az ismert…..
medveklub Hideg sört a pocakra! 2014.03.18 21:02:18
Amint azt kiváló fizikumú és pofikájú alanyunk mutatja, a sör bizony nem csupán belül gyógyít és szépít, hanem kívül is! Lehet, hogy egy következő Medveklub macibuliban hirdetünk egy sörös póló vagy sörös has versenyt! Ha másért nem, a "vízisportok" kedvelőinek…..
Igazából nem tudjuk, mit szeretne Big Dipper, ez az egyébként imádnivaló macis művész közölni a világgal, egy dolog azonban bizonyos, a WTF-faktort erősítve szem és altest nem marad szárazon... :)A zenei rész 1:10-től kezdődik.Rázzad bébi!…..
medveklub Maci lustálkodás 2014.03.17 11:31:16
Azt hiszem, én még maradok picit az ágyban, ti dolgozzatok csak nyugodtan! ;)http://medveklub.com/item/read/2451 ..