Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beleza

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerült pótolnunk a sokat emlegetett gardróbrendezést Pszichomacskával, és bevallom nem volt könnyű dolgom vele. Határozott, nehezen enged el dolgokat, és hatalmas mellei vannak. Már bocsánat, de ez egy kényes téma, és gondoltam nagyobb plénum előtt is érdemes pár szót ejteni…..
Beleza 2015.03.18 12:45:33
Szerintem ez hiánypótló bejegyzés. Rengeteg blog foglalkozik a fiús alkatú, dundi, vagy körte alakú hölgyekkel, de azokkal már senki nem akar foglalkozni, akinek tényleg nagy mellei vannak, de közben nem egy igazán alma alkatúak.
És a divatipar sem kényezteti őket, pont olvastam is, hogy szegény Christinaval is előfordult, hogy elhajtották a neves tervezőcégek, mert túl problémás volt az alkata, nem akartak neki vörös szőnyegre ruhát kreálni.
És akkor képzeljük el mit élhet át egy 'halandó' a sima üzletekben. Én is gyűlölöm amikor:
- valami mellben szűk, de az eggyel nagyobb méret vállban nagy
- a kétsoros gombolású ballonkabátok legnagyobb mérete sem jön össze a melleden, de közben vállban nagyok
- hervasztó, hogy a melled miatt nagyobb méreteket kell hordanod, de a nagyobb méretek csak öregasszony szabásban és mintában érhetők el vagy egyáltalán nincsenek nagyobb méretek az üzletben
- kisebb városokban, vidéken semmilyen ruhát nem lehet kapni fiatal, nagymellű nőkre
- melltartó vásárlása kész rémálom (vagy nincs, vagy drága, vagy szűkös választék)
- az ami egy átlagos/kisebb mellű nőn jól mutat, abban te már olcsó ribancnak nézel ki , mert a hatalmas mellen a ruha kivágása sokkal jobban érvényesül
- a V kivágás egyáltalán nem all jól minden nagymellűnek, legtöbbször lehúzza a dekoltázst és 'tehéntőgy' hatás kelt
- egyes stílusokat soha nem próbálhatsz ki, mert iszonyatosan dagadtnak vagy ápolatlannak tűnhetsz benne a nagy melled miatt, hiába lapos a hasad
- sportolás közben , ugrálós gyakorlatoknál nagyon kellemetlen a kilengés, tök mindegy mennyi és milyen sportmelltartó, leszorító van rajtad. futni nem is lehet velük vagy ha igen, mindenki téged néz
-állandóan téged bámulnak, főleg nyáron, teljesen mindegy, hogy mekkora a kivágás a felsődön vagy garbóban vagy-e. strandon is figyelik minden lépésedet, az öltözőkben a többi nő sem tudja levenni róluk a tekintetüket, és a gyerekek még össze is súgnak a hátad mögött, h nézd mekkora cicije van
- sokszor úgy hívnak téged, ha nem tudják a nevedet hogy a 'nagymellű' a 'bögyös' és mindenki tudja már, h kiről van szó
- a férfiak füttyögnek, kurjangatnak utánad, vagy csak beszólnak tök idegenek h 'mellesleg jól nézel ki'
- és a legjobb a végére: nyilván olyan férfivel vagy aki szereti a nagy mellet, ezért ő mindig oda meg vissza lesz érted, nagyon büszke arra h ilyen szép nagymellű barátnője van, és ha csak leveszed előtte a melltartódat, rögtön beindul és nem bír magával amíg puha, meleg kebleidben el nem olvadhat ;)
A modern melltartó a 20. század elejétől boldogítja a nőket, addig csak néha felbukkanó, de nem túl ismert alsóneműnek számított. Volt, amikor nem tartotta a támogatandó testrészt, sokkal inkább leszorította, volt, amikor szinte átdöfte a ruhát, annyira csúcsos volt. És volt idő, amikor szemétre…..
Bizonyára mindenki észrevette, hogy a székelési szokásai megváltoznak a menstruáció környékén. Aki ezt eddig nem tapasztalta, az a ritka szerencsések közé tartozik. Menstruáció idején a nők többsége vagy szorulástól, vagy gyakori székeléstől szenved. Emellett valós…..
Beleza 2015.02.05 12:16:56
@beszélő majom: Szerintem amúgy az én esetem nem kirívó eset. Nők azért maguk között megbeszélik, kinek mikor, hogyan satöbbi vagy csak látod a másikon, hogy ma nincs jól, megkérdezed, és azt mondja 'megjött', akkor minden nő pontosan tudja és átérzi, hogy a másik milyen állapotban van.
Lehet férfiként nehéz, vagy akár hátborzongató belegondolni, hogy havonta több napon keresztül folyik belőled folyamatosan a vér, mindez egyéb kellemetlen tünetek által kísérve, de szerintem a női lét egyik sarkalatos pontja a menstruáció és az ahhoz való viszonyulás, és a többiek (általában a másik nem) viszonyulása a dologhoz (elfogadás, tagadás, empátia, bagatellizálás, megértés). Szerintem az a fontos, hogy mindenki meg tudja érteni és elfogadni, hogy a fent leírt testi/lelki változások igenis többet vesznek ki a nőkből azokon a napokon és nem pusztán 'kényeskedésről' vagy 'túlzásról' van szó.
Valószínűleg én vagyok az egyetlen, aki egy tok miatt vett iPhonet (ez igaz, megláttam *A* tokot, kiderült, hogy csak iPhonehoz van, így lecseréltem a BlackBerrymet). Így utólag mondhatom, hogy igazából jól tettem, a BlackBerryvel lehetetlen volt normális módon…..
Mondanom sem kell, hogy engem is elért a Glamour-napok őrület. Évek óta a nagy tömeg miatt tudomást sem veszek róla, de pénteken addig mondogattam magamnak és a kollégáknak, hogy ha már van kupon a H&M-be, akkor gyorsan elmegyek fürdőszobaszőnyeget venni, hogy a végén egyik…..
Sokat jártam bulizni. Konyhabulikba. A konyhabuli az a történet, mikor zajlik egy lakásban a házibuli, emberek, zene, poharak, kavargás mindenütt, páran pedig a konyhában ülnek, ahol világosabb van, kevésbé hallatszik a zene, és beszélgetnek. Én állandóan a konyhában találtam…..