Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huba

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában akkor szoktunk hőzöngeni, ha beraknak műsorvezetőnek egy jócsajt, csak azért, mert a mellével nézettséget fog növelni, egyébként meg agya nincs, beszélni nem tud, és/vagy végigbakizza az egészet. Az viszont ezer százalék, hogy Soma nem…..
A hatvanas években nem csak Iskolatelevízió okította az ifjúságot, hanem Iskolarádió is. Persze a szerkesztők mindig kísérleteztek a szórakoztatva tanítással, így született meg a rádióban a Mikrobi című műsor, amelyet László Endre rendezett. A forgatókönyvet Botond-Bolics…..
Huba 2006.12.14 14:20:25
Az m1 a szokásos műsorokkal kecsegtet (Kékfény, Az este, Bestseller), de 23:00-tól a Kultúrházban a Second Life-ról is lesz szó, amibe ugye anyánk, az index is beköltözött, mi meg jól elmentünk a medencéhez, de most ott állunk pucéron, mert levetkőzni még ment, felöltözködni…..
comment:com Hepi börszdéj bazmeg! 2006.12.12 08:00:00
Délután nem szabad gyanútlanul nyomkodni a távkapcsolót, mert katartikus élményben lehet része az embernek. Az RTL a sztenderd motívumot hozta Maunikával (erős gondozásra/szabályozásra szoruló fogsorral bíró hölgy és kedves édesanyja konfliktusa az apai szeretet illetve annak…..
Hallottátok, hogy a táncolós műsorok végeztével mindkét kereskedelmi csatorna jégtánc-revüket fog nyomi főműsoridőben? Pedig így van. Mind a kettő. Egyszerre. Sőt, úgy tűnik a Tv2 tanult a Megatánc borzasztó bukásából, és most ők is közepesen híres köcsögöket…..
Hosszú, nyúlós szabadkozással kéne nyitni ezt a bejegyzést, merthogy megint szegény Kovács Ágin fog csattanni az ostor, de majd megpróbálok más bűnösöket is felkutatni. Akkor most el kéne mondani, hogy tudom, hogy micsoda teljesítmények állnak mögötte, meg hogy a…..
Már az első generációs sorozatok egyik fekete-fehér gyöngyszeméhez, az ősrégi Robog az úthengerhez (1977) is volt némi köze, az ő ötletéből íródott ugyanis. De amiért igazán hálásak lehetünk neki, az a Linda (1984) kiötlése és megrendezése. Szült persze, khmm,…..
No, ha még nem láttuk Depardieu-t gusztustalan öregemberré maszkírozva, akkor ma megtekinthetjük a Volponéban, ahol egy kapzsi vénembert alakít (m2, 22:10). De itt a közszolgálaton akad még egy érdekesnek ígérkező dokfilm Scampolo címmel, a címbeli együttesről lesz…..
w A történelem zsákutcáján 2006.11.22 08:00:00
Szottyadt kis népszavazás lesz ebből, ha lesz egyáltalán. Még a kettősállampolgárságos kudarcnál is töppedtebb, nyamvadt kis népszavazás. Amit az OVB átengedett – és nem valószínű, hogy az Alkotmánybíróság jelentősen módosítana az eredményen –, az aligha elég…..
"A moszkvai rádió pályázata a magyar hallgatóknak. A moszkvai rádió és a Komszomol Központi Bizottsága pályázatot hirdet a Szovjetunió Kommunista Pártja XXV. kongresszusának eredményeiről."Ez a közlemény, gondolom, igen felzaklatta akkoriban a rádióhallgatókat,…..
Az Index cikke alapjául szolgáló történet eredetileg ehhez a bloghoz érkezett, ezért megérdemel itt is egy linket, főleg, hogy elég sok észrevételt küldtek  közvetlenül a Zugügyvédnek is. A cikk felvezetőjét  itt is közétesszük, és várjuk a kommenteket:  …..
Adjunk egy esélyt a Valami Hungarynak, de én nem ígérek semmit! A ma este induló sorozatban két Los Angeles-i csávó kalandozik hazánkban (m1, 22:30). A Duna TV film noir-sorozatában (amelyről Sixx kolléga itt értekezett) ma a Hosszú álmot láthatjuk, amelynek alapja egy…..