Regisztráció Blogot indítok
Adatok
generic.nickname

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor április 8-a után megszületett bennem a terv, hogy el akarok utazni Európába, külső és belső élmények megélése céljából, lelki szemeim előtt megjelent az ideális jármű képe, ami meglepő módon egy Mercedes 124-es modell volt, és mivel lakni is szeretnék benne, így jutott a választás az…..
Nagyon olcsó, nagyon drága, nagyon szép, nagyon ronda, vicces, esetleg röhejes. Olyan tulajdonságok ezek, amik kiemelhetnek egy lakást a sokaságból és kíváncsiságot ébreszthetnek az ingatlankedvelőkben és azokban, akik éppen leendő otthonukat keresik. Mai bejegyzésünkben nem ezekről lesz szó. Átlag…..
A Vezúv által betemetett természettudós, idősebb Plinius óta élénken foglalkoztatja a kutatókat a Gibraltári-szoros kialakulása. Plinius szerint a szorost a helybéliek Herkules oszlopainak nevezik, és azt hiszik ő ásta azt a csatornát, melyen a tengervíz, mely addig ki volt zárva a…..
Elég nagy port vert fel Zách Dani legutóbbi riportja, melyben egy látszólag naiv és jóhiszemű ügyfél kanosszáját dolgozza fel, melynek végén rengeteg kidobott pénz és egy működésképtelen autó állt. A cikk után temérdek levelet kaptunk, nem csak a konkrét szerelővel…..
generic.nickname 2014.11.11 10:28:45
@Winkler Róbert: Ez a mód itten kishazánkban - jogod van kikúrni, akivel tudsz, mert megérdemli, mert nem ért hozzá.
generic.nickname 2014.11.11 10:31:50
@Winkler Róbert: A magyar módi az, hogy akivel ki tudsz k.rni, azzal ki kell, mert megérdemli. Mert hülye hozzá, így nem is érdemli meg. Ez az egész túlmutat a szoborépítésen, mert napi használatban levő autóval is átvernek a tepsi épség és biztonság jegyében.
Annál szánalmasabb dolgot kevesebbet tudok elképzelni, mint amikor a borfesztiválon egy mellettem rendelő látszólag meglehetősen kistaffírozott erős negyvenes férfi (merthogy minden volt, csak úr nem) bekérdezett a somelier srácnak, hogy "édes vörös van-e"... Van persze, csak nem…..