Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teletxt

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha erősen meresztem a szemem, szinte látom benne az előző Civicet. Sőt, ha nem meresztem, akkor is. Csak a fülem marad inger nélkül. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
teletxt 2012.02.22 13:51:49
@kitiltott, de seráfütty:

Én nem tudom mikor konfiguráltál autót utoljára,
de azért szálljunk vissza a földre. Mire egy golfot vagy jettát felkonfigurálsz hasonló teljesítményű motorokkal ugyanilyen felszereltségűre ott már bőven 6 millió felett leszel árban.. Octavia is 6M forint hasonlóan felkonfigurálva.
Szóval nem értem miről beszélsz.
A Fluence olcsóbb uygan, de minőségben is alatta marad a civicnek.
teletxt 2012.02.22 14:04:31
@kitiltott, de seráfütty:

Érdekes, mert én is. De az akciós modelleket meg a raktárkészleten ragadtakat ne nézd már, mivel egy új modellt hasonlítasz egy 2 éveshez..
Belsőség 300 paci fillérekért 2009.11.10 08:27:28
  Régi a vas, de távolról sem ócska. Egy gonosz kis turbófeltöltőnek hála, az egyszeri Civic motorja körülbelül 300 lóerős, van is meglepetés, mikor zöldre vált a lámpa. Vélemények az azonos című írásunkról...
  Melyik volt az utolsó, olcsó BMW? Az Isetta vagy a 315-ös? Tudni akarja, milyen rendszerellenesnek lenni 2009-ben? Üljön be egy egyes kupéba. Vélemények az azonos című írásunkról...
Magyaroszágon is elkezdődik a Honda Insight forgalmazása, amely a nálunk kapható harmadik nem luxus hibridautó, a Toyota Prius és a Honda Civic IMA után.(Bár szép dolognak tartom a hibrid Lexusok kis fogyasztását, csak gyakorlati jelentősége nincs, azt leszámítva, hogy a…..
Hiába volt Japán szupermodern hely már a hatvanas évek közepén, külföldön még legfeljebb a táska- és zsebrádió-kereskedők jegyezték, meg a motorkerékpár-sportot lehet még említeni, amelyben a Honda, sőt, lassanként a Yamaha és a Suzuki is sorra elkezdte bedarálni a nagy…..
teletxt 2009.03.12 10:09:29
@300zx:

z32-es 300zx nyamm :D

Egy Twin Turbo tesztet ha lehetni kérni következőre lécci-lécci :D