Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minekmozogsz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Innen is biztosítanám a Scooter tagjait afelől, hogy ma esti, nyolckor kezdődő koncertjükön nem fogják magukat magányosan érezni, mert a város fiataljaival magam is meghallgatom a Hyper Hyper című számukat, ami valóban 165-ös tempban dübörög. Addig meg H.P. bandájának elmúlt 20…..
minekmozogsz 2014.09.12 12:54:16
@Follow Anna:
azebazmeg,mert akkor meg 56k alatt csurgott a mennyei data,valamint a faszom vart volna masfel hetet egy szajbavert klippre,mikor megvolt fuxos kromos kazin,valamint egy ~10 ev is hibadzott a jutyubb osszekalapasaig.
es akkor meg nem beszeltunk az adblock hobbimrol+arrol,h a faszomba is kereshettem volna zsetont megtekintesekbol.
btw budos kurva vagy,mindig is az vota
Aki látott már vonatsínt közelről, esetleg sétált is a talpfák közt, tudja, meglehetősen hülye ötlet itt motorozni. Hiába ül az ember valami endurón, aminek hosszú a rugóútja, ha egy talpfa, vagy nagyobb kő megdobja az embert, a két sínszál közt kevés a hely korrigálásra-…..
Laza délutáni fitymacsattogtatáshoz ajánlom fiúkák. ..
minekmozogsz 2014.03.31 03:09:49
Vasárnap mutatják be az Egyesült Államokban A törvény nevében évadzáróját, amihez hasonló várakozás talán csak a Lost utolsó részét előzte meg. Az HBO nyomozós sorozata számos titkot rejt és nyitott utat a rajongók konspirációs teóriáinak, de arról kevesebbet tudunk,…..