Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán Erdei

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellenzéki szavazók osztják és küldik körbe egymásnak a Facebookon a lovagkeresztes írófejedelem portréját rajta két, vitathatatlan tényállítással. Semmi mást nem is kell hozzátenni, Bayer kitűnő mozgósító hatása közismert...
 Az Európai Néppárt frakcióvezetője azt hiszi, hogy Orbán Viktorral dűlőre lehet jutni migráns-ügyben, viszont a kvótából nem enged; Kettős nevelés, rejtózködő meggyőződés - a szocializmus lelki reneszánsza Magyarországon, viszont a vallás lepereg a fiatalokról, kár ennyit költeni rá; A választás…..
A retro alkeszt a mi, 40 felé haladó korosztályunk még láthatta élőben, munka közben. Sajátosságai persze a korszakból adódtak, amelybe pechjükre nagyrészt éltek: a poshadt, unalmas, nyomasztó, kilátástalanságot árasztó…..
Zoltán Erdei 2017.07.21 21:18:59
      Az utóbbi napokban több új kísérlet történt Horthy Miklós rehabilitálására. A III. kerület egyik panziója kertjében  szobrot állítottak a volt kormányzónak. Az eseményen felszólalt a Magyarok Világszövetségének elnöke is, Orbán Viktor pedig a nemzetet vezető, kivételes államférfiúnak nevezte…..
A hétvégén egyeztettek a helyzetről, és közös nyilatkozatot adtak ki, amit Hosszú Katinka közölt a Facebook-oldalán...
Zoltán Erdei 2016.11.21 11:06:29
Bevallom, hogy akármennyire is imádtam az első évadot, a venezuelai befejezetlen felhőkarcolós résznél feladtam örökre a Homelandet, köszönöm szépen, van nekem fontosabb dolgom is, mint ilyen marhaságokkal foglalkozni, viszont a rajongó kollégáim megkértek, hogy írjam meg: a…..
Zoltán Erdei 2016.02.28 13:50:17
A Csernobiltól 15 kilométerre, délnyugati irányban fekvő járműtemetőt az atomkatasztrófa után hozták létre 1987-ben. A járműtelepre azok a gépek kerültek, amik részt vettek az evakuálásban és a sugármentesítésben. Vannak itt teherautók, buszok, páncélozott harci járművek, tankok, tűzoltók, és…..
Zoltán Erdei 2016.02.25 23:33:52
kisrigók ti tudtátok..? 2014.10.23 22:45:23
megették a heti rendes mákostésztaadagjukat, fiam már el is ment az asztaltól, már nem készültem semmire, már nem akartam semmi fontosabbat végiggondolni, annál, hogy előbb mosogassak, vagy előbb fektessük le a gyerekeket, amikor lányom mákszemeket öt ujjára szedegetve, merengve…..
Zoltán Erdei 2014.10.26 17:24:04
@paulonviki: ok! elnézve! :)