Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az igazmondó juhászember

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Virus Bulletin nemrég összehasonlította a népszerű vírusirtó szoftverek teljesítményét, és megvizsgálta, hogy melyik ismeri fel a legtöbb kártevőt, miközben a legkevésbé lassítja le a számítógépet. Az eredmények meglepőek: néhány ingyenes vírusirtóról például kiderült, hogy extrém módon…..
Az igazmondó juhászember 2016.08.07 15:28:28
@Mr. Neutron: Tényleg van ilyen? Azt hittem, hogy bitcoint csak a saját dedikált programjával lehet bányászni.

A NOD32-t nem szidni!
kepfeltoltes.hu/160807/nod32taskman_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Sok minden múlhat első, második, harmadik benyomásokon. A világ felgyorsult, az ember úgy tart lépést vele, hogy apró jelekből ítél. Nézzük, hogy egy e-mailcímmel milyen képet alakíthatunk ki magunkról. Szinte hihetetlen, hogy még 2015-ben is külön kell győzködni…..
Az igazmondó juhászember 2015.07.13 19:50:41
@Online Távmunkás: Kik a versenytársaink? Az nem tartozik ide.
Az igazmondó juhászember 2015.07.13 19:56:24
@Online Távmunkás: Ismerek ilyen (nagyon régi) nagyvállalatot, ahol így mennek a dolgok és nincsenek gondjaik ezzel. Mesélték, hogy amikor új vezető informatikusuk lett, elkezdett nagy mellénnyel intézkedni, hogy ez így nem jó, így működhet. Elég hamar leváltották egy olyanra, aki nem osztogatja az észt, hanem csak csendben a problémamegoldáson dolgozik, ha adódik valami. Ritka az ilyen munkaerő, de hatékony.
Az igazmondó juhászember 2015.07.13 20:06:30
@quintuplet: Az sem szép előítélet még, hogy egy BT vagy egy magánvállalkozást nem lehet stabil és sikeres. Több olyan régi BT-t, de még magánvállalkozást is ismerek nagyon sok alkalmazottal, amik sok Kft-t, RT-t bőven leköröznek.
Belsőség Heti merítés 2014.03.09 07:35:13
Kényelmes hodály Előző autóm után (Evo 3, 1.6 benzin, 110 Le + 60-as kipufogó, sportlégszűrő, sport gyertya, ültetve) kombit akartam mert "megkomolyodtam"+kutya miatt. A piacon a többi számomra elérhető árú kombi vagy ronda volt, vagy felszereltségben szegény, vagy még…..
Az igazmondó juhászember 2014.03.09 17:40:38
Én azt látom több statisztika alapján, hogy még mindig a VW vezet, ami az import használt autókat illeti. Ettől sem festenek jobban a statisztikák, amelyekkel a fő gond a hozott autók magas átlagkora. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nem a magánszemélyek hoznak be ennyi autót, ez esetben 3-as BMW-t, hanem a kereskedők, mert tudják, hogy ha elég olcsón adják, akkor lesz rá vevő. Ez egy nagy üzlet. Valamiért felkapott lett a kereskedők körében. De elég megnézni a sajtót is (ugye, totalcar), az utóbbi időkben rengeteget foglalkoztak a BMW-vel, amiből már elegem van. Sok magánember is hoz direkt eladásra; többnyire a 20 év körüli 3-asokat (E36), mert a félmillió forint körüli árkategóriában van a legnagyobb kereslet.
Az már a vevőnek nem jut az eszébe, hogy vajon ez miért olyan olcsó...

A lap tetején olvasható E46 értékelő egy külön típusa a vásárlóknak. Olyan, aki autótípustól függetlenül a kínálat legolcsóbbját hajlandó csak megvenni. Mert úgy okoskodik, hogy minek adna ő többet valamiért, ha a legolcsóbban is megveheti. Amikor az autómat árultam tavaly (nem BMW volt), rendesen megszenvedtem ezzel az embertípussal. 10 telefonálóból 8 ilyen volt. Azzal kezdték, hogy drágán adom. Persze, a legolcsóbb roncshoz képest valóban drágán. Mert jó állapotban volt. Akkor az ilyenek megsértődnek, és azt kezdik el híresztelni, hogy a normális állapotú magyar használt autók nagyon drágák. Kimennek külföldre és vesznek igaz olcsón, de egy romot, csillió-millió kilométerrel, és örülnek neki, hogy milyen jól jártak. Vagy megveszi a már itt árult behozott romot. Aztán költ rá. Aztán akkor se lesz már olyan, mint a drágábban vásárolt, ami alapból jobb lett volna.