Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Máriássy András

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel egy éve fényképeztük utoljára a megújuló Esztergom-Budapest vasútvonalat, amelyről túlzás nélkül állíthatjuk, százezren várják, hogy végre elkészüljön. Ma délután Pilisvörösvárra utaztunk és egészen a Szentendrei útig fotóztuk az építkezést. Nagyobb…..
Máriássy András 2015.02.20 08:01:56
@fay rodisz: arra nem gondoltál, hogyha úgyis új peronokat építenek, akkor úgy is építhették volna, hogy középen legyen az állomásépület?
CIVILHETES Nincs válasz? 2015.02.11 08:32:29
 Szabad Sajtó díjat kap Simicska? Nem tudom, hogy a mai politikacsinálók mit gondolnak a társadalomról, csak azt látom, hogy a gondolataik nem látszanak. A fő szabály a hallgatás, hallgattak a kitiltási ügyben, hisznek a társadalom felejtő erejében, hallgatnak a Simicskáról, de…..
Máriássy András 2015.02.11 19:52:14
@mortullus: Te mitől vagy így beindulva?
Máriássy András 2015.02.11 20:02:45
@mortullus: ez már egy fokkal okosabb válasz volt, mint az előző. Megértem, hogy idegesít a más vélemény, de tisztelettel kérlek, ne mond rám, hogy buzi, mert nem vagyok az. Sőt senkit ne minősíts úgy, hogy fogalmad sincs, kivel beszélsz. Fogyassz több vasat, akkor nem leszel ilyen ideges :)
 A február 5-én, a Hír Tv-nek adott televízióinterjúban a szerdán megkezdődött háromnapos frakcióülés tervezett vitatárgyai mellett arról is beszélt a miniszterelnök, hogy két hét múlva esedékes Putyin látogatása, mely eseményhez Orbán igen nagy reményeket fűz. Az…..
Máriássy András 2015.02.06 12:10:15
@♔batyu♔: ideggyengék minden oldalon vannak
Máriássy András 2015.02.06 12:14:12
@♔batyu♔: Tudod mikor lesznek nagyon hangosak a jobbosok? Majd akkor, ha nem jobbos kormány lesz.
Orbán sem tett semmit, hogy nekünk bármi is egyszerűbb legyen! 25 éve megy a kamuzás, hogy jobb lesz vagy más lesz vagy egyszerűen csak több lesz. Listák készültek, hogy kiket győztünk le, hogy kiket előztünk le, kiknél vagyunk jobbak, vagy csak egyszerűen mi létezünk ők meg…..
Máriássy András 2015.01.29 22:19:22
@vöru keel: ezek szerint te még csak a pihenésről hallottál a munkáról nem.
A bolgárok betettek Putyinnak és ezzel együtt a Déli-Áramlatnak, nem kellett Orbánnak! Az USA és az Európai Unió nagyhatalom, most megmutatták! Egy előző írásomban Szerbiát vizionáltam, hogy a remélhető NATÓ és EU tagságért simán kilépnek a programból. A bolgárok azonban…..
Máriássy András 2014.12.02 17:21:41
@Hajrá Putyin:
A teljesítményjelentésedhez nincs mit hozzáfűznöm, engem az része a mondókádnak, nem érdekel.
Ami viszont igen:
Menj el vidékre, Te szűklátókörű!
Nehogy már elmeséld, hogy azért, mert Te Budapesten ezt látod, attól ez mindenhol így van az országban.
Máriássy András 2014.12.02 17:38:09
@Hajrá Putyin: akkor lassan mondom Te önelégült barom. Az oda-vissza sértegetés nagyon megy!
Arcod is akkora van, hogy Te mivel jársz? Felférsz a 4-es 6-osra?
Kíváncsi lennék, ha mondjuk az általad lenézett "nem igaz" szegények mit mondanának Neked, amikor mondjuk benyomod nekik a nagyképű és szar dumádat?
Máriássy András 2014.12.02 18:24:37
@Hajrá Putyin: Szerintem ezen Te csodálkozol :D
Minden rendben az Esztergom-Budapest vonal felújításának költségével? Az Esztergom-Budapest vasútvonalról írt cikkünk után kaptunk hideget-meleget, csak azt nem, hogy itt minden rendben. A NIF Zrt. még azzal is megtisztelt bennünket, hogy minden képünket kommentálta. A minimum,…..
Korábbi vasutas írásunkra nagyon sok kommentet kaptunk. Ezért ma délután a CIVILHETES szerkesztőségének két munkatársa kiment a helyszínre, amelyet fényképekkel dokumentálunk. Ezt az utat bár ne tettük volna meg, mert a csalódás és a sokkolódás közötti állapotban úgy…..