Regisztráció Blogot indítok
Adatok
novga

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blikk újságban olvasható az alábbi cikk. Halálra sújtotta az áram a fürdőkádban. Támpontul csak a cikkben leírtak szolgálnak, a tényleges valós eseményeket nem ismerve viszont látható, hogy a cikk komoly hiányosságokkal küzd szakmai szemmel tekintve.  Tomi egy csőbe…..
Az országos ingyenes érintésvédelmi és tűzvédelmi felülvizsgálathoz újabb kolléga csatlakozott.  Tápiószentmárton városából Szabó Zsolt. Ő is vállalja a többi jelentkezőhöz hasonlóan, hogy ingyenesen egyszerűsített felülvizsgálatot végez.  A következő…..
A villanyszerelő szakmai fórumon indult kezdeményezés célja, a villamos biztonsági szint növelése.   Biztos vagyok benne, hogy sokan nem is igazán tudják mire is vonatkozik ez a fajta villamos biztonsági szint. A villamos biztonság azt jelenti esetünkben, hogy megpróbáljuk a…..
Először is kiemelném, hogy magánszemélyek részéről van lehetőség igénybe venni az ingyenes egyszerűsített felülvizsgálatot.  Ha önt érdekli az a tény, hogy a lakása, családi háza villamos hálózata mennyire megbízható, akkor érdemes igénybe vennie az egyszerűsített…..
Villamos szakemberként Ön is úgy gondolja, hogy ez egy jó kezdeményezés, melynek pozitív üzenete van. Csatlakozni szeretne? Ennek nincsen semmi akadálya, hiszen csak közös összefogással kehet sikeres egy ilyen kezdeményezés.  Egyszerűen küldjünk egy e-mail a villanyszerelő…..
Ez a kis összefoglaló cikk azoknak szól akik szeretnének jelentkezni erre az ingyenes felülvizsgálatra.  Nézzük milyen szempontokat kell figyelembe vennünk, ahhoz hogy igényelni tudjuk az ingyenes egyszerűsített felülvizsgálatot?  1. teendőnk: Meg kell róla győződnünk, hogy a…..
A villanyszerelő szakmai fórum főoldalon megtalálható minden olyan személy elérhetősége, aki vállalta, hogy ingyenes elvégzi egy általa megjelölt területen az egyszerűsített felülvizsgálattal járó lakossági tájékoztató munkát. Mostanra 13 villamos szakember állt a…..
A címben feltett kérdésre a válasz egyszerűbb mint gondolná. A jogszabályok alkotói már nagyon régóta kötelezi a közületeket az időközönkénti villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok elvégzésre. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a munkahelyünkön és egyéb közületi…..