Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puskás Henrik

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hülye ebben az esetben nem jelző, hanem személynév. Gondolom én, mert így mutatkozik be az illető minden hozzászólásában. Nincs ebben semmi különös. Hülye és Hülyéné gyermeke természetes körülmények között szintén Hülye, ha csak nevet nem változtat menet közben.…..
Előre bocsátom: nem vagyok vallásos. Őszintén szólva, nem is igazán értem, viszont elfogadom és tiszteletben tartom a mások hitét. Teljesen mindegy, hogy ez a hit melyik egyházhoz, istenhez kapcsolódik. Tisztelem, bár nem értem. Ahogy nem értem azt a mészáros munkát sem, amivel az…..
Ennek a bejegyzésnek az olvasását SENKINEK nem ajánlom! Nem hiszem el, hogy létezik ilyen! A média egymásra licitál, ki tud többet a semmiről, azt mennyire gusztán tálalja a drágajó közönségének. Most akkor Orbán Viktor ad pénzt a jobboldali médiának, vagy nem ad? Esküszöm,…..
Puskás Henrik 2015.01.16 15:32:52
@akiértaharangszól: Teljesen egyetértek!!De ezt leszámítva az írás viszont ismét betalált amúgy!!Mint mindig....:-)
Tudom, nem kellene hallgatnom a közvetítést a Parlament üléséről. De hallgatom, mert szeretek szenvedni. Az egy dolog, hogy a kormánypárti és az ellenzéki politikusok nagyban hasonlítanak egymásra. Nem külsőleg, hanem abban az értelemben, hogy sem beszélni, sem olvasni sem tudnak.…..