Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KoMI

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-FIGYELEM: NEM FIZETETT TÖMÉNY POLITIKAI TARTALOM. HA NEM ÉRDEKEL,NE OLVASD EL-     Nem tudom okos dolog-e politizálni az interneten, de ugyanakkor a magyar politika megítélése annyira a béka segge alatt van, hogy olyat nem igazán tudnék mondani olyan sokkolót, amit ne mondott…..
KoMI 2014.03.30 15:52:45
Viszont én kinevetem azt aki azt mondja az LMP-re , hogy normális párt. Ott olyan liberalizmus megy emberek , hogy ha ők kormányoznának a mai Magyarországból nem lenne semmi. Nevetséges az összes ember.. Emlékszem mikor élő láncot alkottak a parlamentnél :D És ezek után vegyem komolyan az LMP-s politikusokat akiknek nincs egy észrévük , hanem mindig kontráznak az ellenzékre. Ennyit tudnak és nem többet.
MSZP megmarad örökre a nyugdíjasok pártjának.

Számomra undorító amiket Gyurcsány elkövetett ennyire a feledésbe merült. Az emberek elsiklanak fölötte.. Szánalmas.

FIDESZ-el nem lenne gond, mert tudnak ők alkotni csak az a baj , hogy sok mindenre rátudják mondani , hogy megoldották pl: Önkormányzatok adósságait átvállalta az állam. Elfelejtik az emberek , hogy az pénz is megy az államadósságba , tehát az egyetemi tanárom szavaival éljek. Egy szarból csináltak még nagyobb szart. Képmutatók és undorítók , pedig lehetőség megvolt nekik adva, hogy alkossanak és újítsanak , de ebből a töredékét valósították csak meg.

A JOBBIK igyekszik elhatárolódni attól , hogy nácinak bélyegezzék. Ami szerintem helyes dolog , mert elítélem amit a zsidókkal műveltek a nácik annó , mert az tényleg brutális kegyetlenség volt és aki ezt tagadja az egy idióta , DE az , hogy kimerik mondani , hogy a cigányok igen is a magyar nép kártevői az bátor és egyben őszinte dolog. Lehet azok akik az ország nyugati felében élnek kevésbé tapasztalják , de mi akik északabbra élnek azok érzik , hogy a cigánykérdés minden napos probléma. Ennek gátat kell szabni.
Továbbá a külpolitikájuk eléggé vicces.. biztos , hogy ezen még dolgozniuk kell.
Nem tudom kire szavazok még, mert bizonytalan vagyok ,de érzem azt , hogy a JOBBIk-nak van töke meglépni azt amit a legtöbb politikusnak nem. Nem tökéletes párt , mert még kezdők, de régen Orbánék se voltak annyira tökéletesek. Ők is jónak indultak, voltak szép elképzeléseik és végre is hajtották őket, de a mai rendszerük foghíjas maradjunk annyiban.

Sajnálom , ha hosszúra nyúltam , de ezt el kellett mondanom.
Ha a 4-es metróra elköltött minden forintot egymás után raknánk, azt biztos ellopnák - és egyéb érdekességek. Mivel még nem húztunk le minden bőrt a témáról, ezért ma újabb cikkel jelentkezünk, amiben hatásvadás érdekességeket osztunk meg a tisztelt…..
Általában csak belinkelem a mester videóit, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Már csak azért sem, mert titeket ez láthatóan nagyon felspannolt. Hazaérek egy jó 12 órás műszak után és értesítés értesítés hátán. Mindenki elküldte nekem, hogy ezt nem fogom elhinni. Hát…..