Regisztráció Blogot indítok
Adatok
W. Miller

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napszemüveg Jaguar 2014. 2014.03.07 11:06:42
Vannak napszemüveg-márkák, mint például a svájci Chopard, ami kifejezettem az orosz piac szarka-jellegű közízlésére hajt, és minél csillogóbb kereteket készít. A Jaguar ellenkező irányból közelíti meg a szláv piacot: bár kalkulálnak a kerek fejek átlagosnál nagyobb…..
W. Miller 2014.03.08 11:47:20
@Mr.Treeger: A történet igazából úgy szól, ahogy a második bekezdésben írja: "megtalálja a közönséget". Azok az emberek, akik egy kicsit is hajlanak az egyediségre, azoknak ideális Brand és ideális kollekció.
Igaz a hír, a Jaguar szemüvegek és napszemüvegek méretezése az átlagosnál egy kicsit nagyobb, így máris egy újabb felvevőközönséget talált a Brand.
Egyet értek azzal, hogy a Persol egy nagyon stílusos és ismert márka, de gondoljon bele, ha szembe jön Önnel egy ugyanolyan, vagy egy hasonló Persol napszemüveg amilyennel rendelkezik, biztos nem azt fogja mondani, hogy milyen jó, másnak is ilyen van.
"de ha egyszer van jó szemüveggyártó", ki kell ábrándítsam, a Jaguar minőségben nem ismeri a tréfát. Kiváló minőségben készül minden szemüveg és napszemüveg.
Való igaz, ha sétál az utcán, 100-ból talán egy ember fogja azt mondani, "oda nézz, ez egy Jaguar szemüveg!", de gyakran fogják mondani, hogy ez egy nagyon szép, stílusos szemüveg.
A Brand kínál sportos, elegáns szemüvegeket, napszemüvegeket. Mindenki megtalálja a neki tetszőt.
Ha egyszer valaki megkérdezné Öntől, hogy milyen napszemüveget visel, erre a felelet az, hogy Jaguar, nyugodjon meg, senki nem fog röhögni, lenézni, stb. Ha valaki meghallja, hogy Jaguar, higgye el, a luxus jut eszébe róla, a szemüvegről is!
Autós reality - Persol, erre csak annyit mondok, hogy a régi autós filmeknek elég nagy befolyásoló hatása van a mai amerikai, autószerető közönségre.

A Jaguar kiváló minőséget képvisel -számomra mindenféleképpen- és egy pillanatra sem jutott eszembe a megbánás, amiért vásároltam e márka termékeiből.