Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemzeti Halpedikűrös

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jót röhögtem a tényen, hogy legújabb legjobb barátaink a ruszkik azért nem felejtik el megfingatni Viktort, hiába lapít lojálisan mondjuk az ukrán ügyben is. Putyin nem felejt, és bizonyára megvan neki minden ócsárolás és beszólás ami csak nálunk a nagy büdösben vagy bárhol…..
Nemzeti Halpedikűrös 2014.03.15 12:20:39
@taga20: Omara Zöldfoki-szigeteki.
Nincs-itt valszeg az isteni dívára, a csodás Celia Cruz-ra gondoltál.

youtu.be/imeXSRNRMeg
A túlhabzsolt élvezetek kampánya ez. Cusi könyve se kutya, de az igazi csemege Weidermann Helga eposza Kusza Szem és Mindenórás Tábornok függetlenségi háborújáról. (olvasónaplók még itt, itt meg itt is ) Nem sok értelmetlenebb dolog van annál, ha olyan ember ír könyvet a…..
Nemzeti Halpedikűrös 2014.03.14 01:26:39
@vitéž munkášőr: "ugye, hogy a zázrivecz Bogumiltól a macskavarázslótól kölcsönözte a szemeit? csak ezek a szemek nem hipnotikusak, hanem sötétséget sugárzóak - fekete lyukak a Nagy Magyar Semmibe"
Lófaszt, mama. Kokain.
Kedves naplóm! Nagyjából jól vagyok. Neked bevallom jobb lett ez a kampány minden döccenője ellenére, mint amit reméltem. Simon Gábor abban a pillanatban vonyítani kezdett ahogy kattant mögötte a cellaajtó, Cusi nejlonszatyorral csépeli egykori kenyéradóit ahol éri, nekem meg…..
Nemzeti Halpedikűrös 2014.03.12 14:29:27
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Vajon a szolgáltatóknak mennyibe kerül átalakítani az adminisztrációjukat?
Ha nem Orbán megismételt kétharmadát idézné elő, remekül szórakoznék ezen a kampányon. Előkerülhet itt gyakorlatilag bármi, a szinte csak csalásra és közpénznyúlásra alkalmas jelölőrendszertől Putyinéknak eladott energiafüggetlenségen keresztül az utolsó vasig elvert…..
Nemzeti Halpedikűrös 2014.03.11 22:43:12
@hun-bug: Véletlenül nem inkább a fogyasztói kosarat kellene összehasonlítgatni? Csak úgy kérdezem, nem értek hozzá, csak néha fogyasztanom kell ezt-azt.
Nemzeti Halpedikűrös 2014.03.11 23:30:07
@dr. jenőke (jenőke): És ebből a rémesen csikorgó versikéből mi a tanulság?
Varánusz Te, Obama, aggy'á gázt! 2014.03.10 09:00:38
Ettől nagyobb cukiság már nem lesz idén: Az évtizedekre orosz energiafüggőségbe lavírozó Orbán kormány levelet írt Obamának, hogyaszongya, legkedvesebb kispajtásunk, szövetségesünk és aranyapánk, engedélyezzed a cseppfolyós földgáz exportját de szaporán, mert itten a…..
Nemzeti Halpedikűrös 2014.03.10 14:31:22
@Bakter: "A nyelvember ma éjjel már a Szíriuszon alszik egy antigravitációs gudjírszobában."

Szegény szíriusziak. Garantált, hogy négy éven belül egymás torkának esnek.
Nemzeti Halpedikűrös 2014.03.10 15:29:38
"A EU-Ukrajna társulási megállapodás gyorsított és szakaszos életbe léptetéséről döntöttek a brüsszeli rendkívüli EU-csúcson, ahol Moszkvával szemben fokozatos szankciós rezsim bevezetéséről is határoztak."

"Erősen elítélik, hogy Oroszország provokáció nélkül durván megsértette Ukrajna területi egységét és állandó katonai bázisaira történő azonnali csapatvisszahívásra szólították fel az orosz föderációt.
Az ukrán alkotmány alapján illegálisnak tekintik az Autonóm Krími Köztársaság legfelső tanácsának azon döntését, hogy népszavazást írjanak ki a terület hovatartozásáról.

Az EU kész kontakt csoportot felállítani a számára egyaránt fontos orosz és ukrán kapcsolatok békés, tárgyalás útján történő rendezésére, melyek figyelembe veszik Ukrajna területi integritását, védik a kisebbségek jogait és szabad és igazságos választásokat segítenek elő."

"megerősítik a külügyminiszterek március 3-i határozatát, amely kimondja a vízumkönnyítési tárgyalások és az EU-Oroszországgal tárgyalás alatt lévő új kereskedelmi megállapodás felfüggesztését.

Emellett az Európai Tanács támogatja, hogy a G8 tag európai államok és az uniós intézmények nem vesznek részt a legfejlettebb államokat tömörítő csoport következő, Szocsiba tervezett találkozójának előkészítésében."

"ha nincs előrelépés a tárgyalásokban, esetleg az ukrán állam további destabilizációjára irányuló orosz lépések következnek be, az súlyos és az EU-orosz kapcsolatokat messzemenően befolyásoló lépéseket eredményez majd, beleértve kemény gazdasági retorziókat - mondták ki az uniós vezetők."

index.hu/kulfold/eurologus/2014/03/06/eu-csucs_ukrajna/
Napok óta a Cuslág könyvön, a belőle citált idézeteken és a vélt vagy valós hatásain röhögök. Ennél szebben nem jellemzi semmi a hazai politikai közállapotokat: A mutyista kókler a kijárónál is szigorúbb mázsát kap a csínytevéseiért, leguggolja amit kell neki, majd eladja…..
Nemzeti Halpedikűrös 2014.03.09 02:00:21
@aritus: Fogalmuk sem volt arról, hogy milyen az ország. A saját szociológusaikat leszarták. Az oktatásban olyanokra költöttek, amik nagyszerű dolgok, de idegenek voltak a rendszerben. Aztán nettó hülyeségek is voltak, a kakaóbiztos óvodai számítógép például.

Úgy viselkedtek, mint elefánt a porcelánboltban, még akkor is, ha sokszor egyetértettem velük. Egyszerűen nem vették figyelembe az emberek gondolkodásmódját, életmódját. Életidegen doktrinerek voltak, és aztán, ahogy Kőszeg Ferenc szépen megírta a Beszélőben, beleestek ők is a pártfinanszírozás csapdájába. Méghozzá a kiváló Magyar Bálint volt az, aki belement.
Nemzeti Halpedikűrös 2014.03.09 23:20:09
@csiszlikek dáridója: Tájnyelvi változatokról nem hallottál?
Amíg Simon Gábor vagyonkájának történetét lassan lassan előássák a homályból, addig a túloldalon hiába minden erőfeszítés, a közmilliárdokból szépen kikövéredő Orbán haver, Mészáros Lőrinc összekapart vagyonkájától kuss van. Pedig a felcsúti gázszerelő…..
Nemzeti Halpedikűrös 2014.03.07 23:58:05
@Knósszosz: Exportálhatnánk a fidesz-demokratákat Észak-Koreába. Érezzék jól magukat tízezer évig.
Nemzeti Halpedikűrös 2014.03.08 00:37:56
@Sir Bates dö Hól: Ja. Meg az is érdekes, hogy az amik alig győzik elhessegetni a bevándorolni szándékozókat, az oroszokhoz meg ki akar menni lakni? Vajon ez a farkangyal kiköltözne mondjuk, Volgográdba végleg, magyar sírokat ápolni?
Nemzeti Halpedikűrös 2014.03.08 00:40:14
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ennyi szemenszedett fasság nekem sok eccerre... te honnét kukázod ezeket?