Regisztráció Blogot indítok
Adatok
g.ecco

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár javában zajlanak a tárgyalások a Fininvest és a kínaiak között, sok minden nem történik a Milan háza táján. Viszont hamarosan itt ez EB (ahova a Fradi is több játékost küld, mint a Milan...), ezért összeszedtük nektek a 10 legszebb focistafeleséget!..
g.ecco 2016.06.10 11:37:07
@Lexum: Hát pedig kimondottan ismert játékosok :-D
Nem találtam hiteles statisztikát, de egy oldal szerint a magyarok 91 százalékának van saját ingatlana, amivel talán világelsők vagyunk. Az albérlet vagy saját lakás vitáról sokat lehet olvasni, itt például a közgazdasági hatásait. Ez viszont egy pénzügyi blog, ezért a…..
g.ecco 2014.03.10 16:53:26
@Boka1: @Rejtett kamera Webáruház: Ezeket én is leírtam. Egyébként én sem vagyok hitelpárti, viszont a számok szerint most megéri. De azt is leírtam, ha befektetésként nézzük, akkor egy kockázatos befektetés. De rövidebb távon, több önerővel kimondottan jó lehetőség lehet egy hitel.
Nem véletlenül a lakásbiztosításokról írok elsőként a blogomon. Ha valaki nem hajléktalan, akkor lakik valahol, Magyarországon ez általában egy saját lakást és nem albérletet jelent. A magyarországi lakóingatlanok közel 70 százaléka rendelkezik valamilyen…..
g.ecco 2014.03.08 13:45:49
@sncf: Ha porig ég, akkor kifizeti a kötvényen lévő összeget. Itt is a legfontosabb, hogy jól legyen megkötve. Az a legjobb, ha elfogadjuk, amit a biztosító ajánl. Ha csinálunk képeket az értékesebb tárgyakról, az sokat érhet, újabban kérik is a biztosítók néhány esetben.
De két ház leégése sem egyforma. Kiküldenek független kárszakértőt, aki elég sok mindent megvizsgál, erről készül rendőrségi jelentés is.

De szerencsére ilyen esettel még nem találkoztam.
g.ecco 2014.03.08 13:56:57
@sncf: Az előzőhöz: ha egyeüdl laksz egy 50nm-es panel lakásban és rá van írva, hogy van 10 millió ingóságod, akkor persze be kell bizonyítanod ezt (mondjuk ilyen extrém esetet már a kötvényesítés előtt észre vesznek). Ha meg ketten laktok ugyanebben, és azt mondjátok, van 4-5 millió forintnyi, azt elhiszi a biztosító, mert ez az átlagos. Ezért írom, hogy az esetek 90 százalékában fogadjuk el, amit a biztosító ajánl, ebben az esetben nem vizsgál alul- vagy túlbiztosítást. (Figyelembe veszi, hogy hányan laknak, hol van a lakás, milyen lakásról van szó, hány évesek az ügyfelek stb. és ezek alapján mondd egy számot.)
g.ecco 2014.03.08 23:35:59
@csodatévő dzsagodar: Köszönöm a kritikákat, de a legtöbb esetben nem értem, mivel ugyanazokat a dolgokat írtuk. Én is leírtam, hogy sok esetben az ügyfél a hibás, mert csak akkor veszi elő a kötvényt, amikor baj van, és jön rá, hogy elavult. Pontosan ez is a célom, hogy felhívjam a figyelmet ezekre, hogy figyelni kell rá, és mit is nézzenek pontosan.

Az pedig több biztosítónál is le van írva a feltételekben, hogy ha elfogadjuk az általuk ajánlott biztosítási összegeket, akkor nem vizsgál alul- és túlbiztosítást, tehát nem hüyeség. De nem írtam, hogy ez kötelező érvényű, hanem, hogy ha valaki az átlagosnál jobb ingatlanban lakik, akkor menjen nyugodtan az ajánlott felé.

Amit a legvégén írtál néhol pedig már jogi kérdések, nem pénzügyi.
Üdvözlöm a blogomon! Az oldal célja, hogy a mindannyiunk életét erősen befolyásoló pénzügyi világban irányt mutasson. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy millió hasonló oldal, blog van még ezen kívül is, viszont még mindig nem találtam olyan független oldalt, ahol az…..