Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskeyo

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog A Nagy Hal 2013.03.21 20:57:53
Elindult a TESCO webáruháza. Azt nem tudom, megeszi-e a Nagy Hal a kis halakat, de egy dolog biztos: A magyarországi internetes kiskereskedelmi forgalom 2011-ben az eNET mérése alapján 155 milliárd Ft volt. Ugyanezen évben a TESCO forgalma 705,2 milliárd Ft. Erre mondják azt, hogy nem…..
Megérte befizetni a bálnanéző túrára annak az arizónia párnak, akik szinte testközelből ismerhettek egy meg egy hosszúszárnyú bálnával Maui partjainál. Laurent Lebihan és barátnője egy kenuban figyelték a hullámokat, amikor egy bálna hirtelen felbukkant a hajó orránál és…..
kiskeyo 2013.02.07 22:33:28
@Mityu "aljanép" MG: Az elütés ott van, hogy "hírtelen" nem létezik csak "hirtelen" :)
Mielőtt felháborodna a tisztelt olvasó, nem káromkodtam. Blasztrakolásnak hívják ugyanis azt a felülettisztítási technológiát, melyet a Margit híd új acéllemezein alkalmaztak. Eredményeként pormentes, tiszta felület lehet kapni, ami feltétlenül szükséges a jó…..
kiskeyo 2010.05.11 09:34:27
@late harvest: a hidat javítás szempontjából viszont nem keleti és nyugati, hanem északi és déli oldalra bontották, tudod: nem keresztben vágták ketté, hanem hosszában, szóval ilyen logika szerint teljesen jó az "északi oldal" megfogalmazás sztem...
Szokás szerint adja az ívet a válogatás.Aki szerint jó nő Szabó Patrícia jelöljön!Játék a borotvával (munkaidőben)Pasigyűlölő Nők KlubjaNaon táncolunkKizárólagos tengerentúli megjelenés (Mellesleg létezik még 2010-ben annyira ostoba entitás, aki ezt beveszi?)A Police…..
Szeretném hétről hétre az indafotóra feltöltött képek közül a nekem legszimpatikusabbakat összegyűjteni és itt bemutatni. A készítő neve és a kép címe a kép fölé vitt egér hatására tűnik elő:   Egy kis kondenzcsíkkal összemaszatolt táj az Alpokból: A legtöbb…..
Ismét itt vagyunk A szökés új, egyben utolsó évadával, 22 epizód meg egy duplarész (ha leadja az RTL), ennyi van hátra a kalandból, kedves olvasók. Az idei évad nagy újítása, hogy nem ekézem tovább a szinkronszínészeket a kiejtés miatt, mert beleuntam, viszont a magyar…..
Anna talán még nem sorolható a rutinos sofőrök közé, de mindenképp pirospontot kell neki szavaznunk amiért ügyel arra, hogy a szabályokat betartva közlekedik. Ez azt hiszem lényegesen jobb, mintha valaki a jogosítvány birtokában azt gondolja, hogy tud vezetni. Levélírónk azonban…..
Éjszaka van a sitten, mindenki alszik, csak Májki nem, mert ő a mozgásérzékelőket teszteli egy patkány segítségével, kiderül, hogy a legkisebb mozgásra is felgyulladnak a lámpák, és lelövik a szerencsétlen rágcsálót. A tetkós ettől ún. elgondolkozó arcot vág, folytatás…..
A múltheti mérgelődőknek üzenjük, hogy a válogatásba csak a leglazábbak kerülnek - meg a legbénábbak. Bár ahogy ezt a válogatást elnézzük inkább csak az egyik csapatot sikerült összeválogatnunk.- Gruby- Horgász- Heti Hack- Én és a bundám- Én- Peti Wan…..
kiskeyo 2008.07.14 14:19:07
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=8817272
Ennek a libának meg kimaradt a "v" betű az abc-ből általánosban???? A haját ki tudnám tépni ezért az irományért cserébe minimum...
Nahát, megint itt vannak a szuperképességgel bíró kovácsjánosok, az előző évad végén ott hagytuk abba, hogy Hiro Japán múltjába teleportált, de előtte Emóval még legyakta a Sylar néven ismert Nagyon Gonosz Embert, Emo kis híján felrobbant a tér közepén, de a tesója…..
A kórházban nyitunk terrortámadás veszélye miatt készültségben van a kórház, iraki háború ellenes tüntetés lesz ma a városban. Moretti az új főnök, már munkába is állt, nem örül neki senki. Kovac útnak indul, az apja beteg, megy Horváthonba. Abby és Joe otthon marad, ebből…..
Nagyon rühelljük, ha pont nekünk kell rossz hírt hoznunk, de ez van, a kommentelők tájékoztatása mindennél fontosabb. Az AXN ma tudatta velünk, hogy május 25-én vasárnap este időlegesen elbúcsúzik a Lost negyedik évada, mégpedig a nyolcadik epizóddal. A döntés oka egyértelmű:…..
Subba Subba szív iWiW: PartyARC 2008.01.04 10:34:00
Ünnepeljük az év első péntekét válogatással! Átkotortuk a hozzászólásokat is, találtunk sok érdekes egyéniséget. Imádjuk a különc képeket, a ribanckásokat csak megszokásból kapjátok. Jelszó, felhasználónév, kattint!- Fotók: Erika (anyukám)- Meleg Zoli-…..