Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Annapanni

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vidéki idillről szóló múltheti írásom után igen sok reakció érkezett, részben levélben, részben kommentekben, a bejegyzés alatt. Sokan meséltek élményeikről, terveikről, volt aki a vidékre költözést, az önfenntartásra berendezkedést hiú ábrándként látta, mások…..
Annapanni 2014.03.20 14:07:04
@Lazybones: Szerintem a semmiből elindulni legalább olyan nehéz, mint a kialakítottat fenntartani. Csak más szempontok miatt. Ez a cikk a kezdetekről szól, mi ebben tudunk, szerettünk volna bíztatást, segítséget nyújtani másoknak. A rémálommal való ijesztgetés pedig a hozzászóló félelmeiről szól... nekünk ilyen nincs, viszont van szorgalmunk, problémamegoldó készségünk és bátorságunk.
:-)
Annapanni 2014.03.20 21:17:37
@Lazybones: Szívesen írnék blogot, de az a tanulástól venné el az időt, márpedig nekem sokat kell tanulnom, mert egészen más a szakmám. Annyi történt a cikk óta, hogy lett világításunk áram nélkül, már olvasni is lehet a Wc-ben :-) Valamint egy hétvége alatt 10 ezer forint költségvetésből mi ketten megcsináltuk a pince 13 fokos betonlépcsőjét. ( Ez nem a lejtése, hanem a lépcsőfokok száma. :-) Ja, és közben elültettünk kb 100 db cserjét, kialakítottam 3 kis virágoskertet, és földbe kerültek a most ültetendő zöldségek magjai is. És kiástunk 72 méter ültetőgödröt a sövénynek. Mindezt 3 hétvégén.
Fáradtak vagyunk, de fülig ér a szánk. :-))) A bíztatást köszönjük! :-)
Annapanni 2014.06.04 22:12:57
@Magyar s Hunor: Köszönjük szépen! :-)