Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radeon

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Appleblog Gazdaggá tesz az iFing 2008.12.29 15:18:00
Én tudtam, éreztem, hát már mikor megmondtam, hogy az Apple kötöznivaló bolond, ha nem engedélyezi a kuffantósprogramok térnyerését! Alig pár hete jelent meg az App Store-ban a Pull my Finger, ami igazi lavinát indított el, tucatjával kerültek elő a galambprogramok. Nem kellett…..
Az utóbbi napokban több olyan játék volt, amivel napokig lehet munkát kerülni, most jöjjön valami egyszerűbb. A Leo Steel leginkább a Dino Runra emlékeztet, balról jobbra haladva kell végigrohanni a pályákon, átugrálva az akadályokat. A Dino Runnal ellentétben itt nem kell mozogni…..
Kezdjük a hetet az Evito Ball című ügyességi cuccal, amivel akár a reggeli kávét is ki lehet váltani, annyira szemétparaszt. Nyolcvan pályán kell végiggörgetnünk egy golyót, felszedni színes bogyókat, aztán eljutni a kijáratig, miközben agyafúrtnál agyafúrtabb fegyverek…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..