Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mmmyki

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új kabala nevére rákeresve a Google-ban csupa dildó bukkan fel. De a segédeszköznek még köze is van a vízhez: a kádban is lehet használni. Választani tudni kell... Már látjuk a bulvárlapok címlapját: "Dildóbotrány!" ..
Ezúttal egy olyan könyvet ajánlok, amelynek a kötése a legizgalmasabb, a tartalma szinte mellékes - annak ellenére, hogy a "Korhadt fakeresztek"-et is jegyző Rákosi Viktor egyik első művének első kiadása (1886). A kötés - amelyet többen tévesen sorozatkötésként jeleznek - a…..
Ernesto Rafael Guevara de la Serna (1928-1967) orvos és forradalmár ellentmondásos személyisége ellenére népszerűbb, mint valaha. Az Alberto Korda legendás fényképe alapján készült grafika plakátokon, ruhadarabokon és bőrfelületeken egyaránt helyet kap, így gyakran…..
A Magyar Földrajzi Társaság Könyvtára az egyik legizgalmasabb kihívás a sorozat-gyűjtők, ill. téma-gyűjtők számára, talán nincs is hozzá fogható sorozat a magyar könyvészetben. Töretlen népszerűségének és megbecsültségének számos oka van. A "MFTK" nem pusztán szép…..
mmmyki 2014.03.12 05:23:38
@Aviator: Mindkét hozzászólást nagyon köszönöm.
Kedves Érdeklődők! Bár sokan temetnék, a nyomtatott könyv szerencsére még mindig része mindennapjainknak. Ajándékozzuk, kölcsönözzük, gyűjtjük és olvassuk. Sokan szeretünk könyvekről beszélgetni, mások időről időre rákényszerülnek, hogy könyvekről beszéljenek,…..