Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kidkid

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekességeket keresel a skandi világból? Itt megtalálod őket... 1. Norvégiában található a világ legnagyobb jávorszarvas tenyészet. 2. A legnépszerűbb souvenir Svédországban, a gyakran tapasztalható "jávorszarvas átkelés" -re figyelmeztető tábla az utak mentén.…..
Steve Jobs csak 2006-ban döbbent rá, milyen fontos a szabadalmaztatás. A tanulópénz 100 milló dollár volt, amelyet a Creative felé fizetett licencdíjként. Utána havonta egyeztetett szabadalmi ügyvivőjével, mit lehetne levédeni. Nos, már 3 éve, hogy a nagy úttörő, kiváló…..
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Valahol mélyen legbelül a legtöbben még mindig gyerekek vagyunk. Megállunk a játékbolt kirakata előtt, egy trambulin láttán késztetést érzünk arra, hogy ugráljunk benne, és még élénken bennünk élnek gyermekkori rémálmaink szörnyei.   Constantin Bolimond, a fiatal orosz…..
Bill Cage (Tom Cruise) nap mint nap meghal. Nem valami videojáték főhőseként, nem is egyfajta fantasy-perverzióból, hanem történt az, hogy az idegenek lerohanták a Földet - surprise, surprise, ezúttal Európával kezdték -, és egy miután letarolták az öreg kontinenst, egy mindent…..
AnyaMama Szuper gyerekszobák 2014.05.13 07:05:00
Gyerekkorában az ember csupa kalandról álmodik, és például varázslóiskolát képzel el megának, ezért tartja unalmasnak az igazi sulit. Így a gyerekszoba is minél varázsosabb, fantáziadúsabb, annál jobb. Emlékszem, nekem a nagy álmom a csúszdás emeletes ágy volt, de nem volt…..
Kidkid 2014.05.13 12:56:58
Enntrance Vanessa szebb mint valaha 2014.04.08 17:58:32
Axente Vanessa szebb mint valaha! A Chanel a legszebb modellt választotta éppen aktuális új sminkkollekciójának arcaként. <3 Most épp, a Chanel legújabb alapozójának a Perfection Lumiére Velvet-nek bemutató kisfilmjében csodálhatjuk meg. Vanessa tündököl a videóban,…..
Kalózhajók? Szemétfregattok? Nehéz pontosan leírni, hogy mi is ez a projekt. Egy biztos: 30 elszánt művész együttes munkájával jöttek létre ezek az általuk "úszó városoknak" keresztelt dolgok, amikkel az egész világot bejárják. Hipszter-művész-kalóznak lenni jó Az ötlet…..
Egykoron csapat-és sebesültszállításra, illetve bombák ledobására használták, ma azonban rákok és trópusi halak otthona. A Douglas DC-3 roncsát alga és korall borítja, s immáron öt éve 21 méter mélyen, a tengerfenéken várja a kalandvágyó sportbúvárokat. A Douglas…..
Előző cikkeinkben már olvashattatok arról, hogy a várandósság ideje alatt is érdemes odafigyelni tested változásaira és tenni azért, hogy még jobban érezhesd magad ebben az időszakban. Ebben segít a megfelelő testmozgás, hogy megőrizd erőnlétedet, vitalitásodat és a…..
Így szól Hajós András jelmondata, akit dobozba zárnak az új műsorában, ezért azt a címet kapta, hogy Hajós a dobozban. Az nem világos, hogy ilyen vallomásos rész lesz minden epizód elején, vagy csak a premier miatt kaptunk betekintést a szomorú középkorú férfi mindennapjaiba,…..
A helyszín Izland, a történet meg mint valami Benny Hill show gyengébb mellékterméke: A Toronto Sun számolt be róla, hogy egy csapat turista éppen a fura nevű Eldgja kanyon felé tartott busszal, amikor is tartottak egy kis szünetet a park közelében levő egyik pihenőben. Eddig semmi…..
Rozmaringeső Medvehagymás bagel 2014.03.04 19:08:36
Pár éve fedeztük fel a medvehagymát. Az íze a snidling és a fokhagyma ügyes keveréke. Nagyon egészséges, enyhíti a fejfájást, csökkenti a magas vérnyomást, tisztítja a vesét, a vért, és ólomtalanító hatású, ami miatt a városban élőknek különösen ajánlott.…..
A balkonkertészkedés egyre nagyobb divat, amin nincs mit csodálkozni, hisz a városba szorult embernek a lakásbelsőn kívül ez az egyetlen rendelkezésre álló terep a növénygondozáshoz, tavasztól őszig pedig a legpraktikusabb is, mert ilyenkor csak a balkon tud némi…..
A következő aprósüteményt egy fb-os oldalon talált édesség ihlette. Szóval egy főzni szerető csoport tagjaként találkoztam a citromos pöffeteggel, amit egy kis dióval bolondítottam meg. Az elkészítése egyszerű, gyorsan megsül, és nem igényel különleges hozzávalókat,…..
Zsombor csomagjait már több alkalommal utaztatta véletlenszerű helyekre a GLS, de legalább eddig mindegyik meglett. Mindenesetre érdekes logisztikája lehet a cégnek, ahol félrehallás miatt viszik másik kerületbe az amúgy helyesen címzett csomagot: Lelkesen olvasom a nem oly régi…..
Kidkid 2014.03.04 16:56:41
Marianna egész családját kizárták a Vateráról, miután azt hallucinálták, hogy az anyját egy másik néven korábban már kizárták. Valójában annyi történhetett, hogy egy gépről jelentkeztek be több felhasználóval, ami azért elég alapvető szolgáltatásnak bárhol máshol a…..