Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kopik az agyam

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Való Világ 6x76 - Nihil 2014.03.28 20:00:00
Tudjátok mit csinálok szombat reggel? Hát ezt. Legjobb progi ever, pláne, hogy még kicsit pityókás vagyok. Lilu celebrál, szép, mint mindig, de repüljünk rá egyből a nagy történésekre. Egyből az ominózus kézi munkával nyitunk. Debil rágja a bűntudat, hogy nem nyalta ki Teót.…..
kopik az agyam 2014.03.29 15:14:20
@Conchobar: Valóban nem tűnik fel senkinek, hogy Izánál ez az 'ŐSZINTE' változás azóta alakult ki mióta fenyegetve érezte magát, vagy Traktorost. A zöld kendő tette fel az I-re a pontot. Azóta 'full szerelmes', 'együtt érző', 'bűbájos', stb.... Ezidáig is szerepet játszott, most csak be van szarva, azért nem okád tüzet. Amint kihozzák a sodrából, akkor rögtön kizökken a szerepéből, és újra alpári, undorító némberré változik. Aztán észbe kap, és újra tünci-münci üzemmódba kapcsol. Igen, más lenne a helyzet, Traki kibontakozna, vagy letargikus lenne, mindegy, de nem állandóan egymás seggében, vagy torkában lennének. Zsolti kifejezetten vicces, mióta Dorkát lecsatolták róla. CH sem lenne ilyen szürke, és feszélyezett, ha ez a terrorista Iza kitakarodna a villából. Én kíváncsi lennék, hogy mégis, merre alakulnának az erőviszonyok, ha ő nem lenne ott (Iza). Nem szereti Krisztiánt, hanem felhasználja, nem hiszem el, hogy ennyire naivak vagytok. Ez is egy szerep, Traki egy eszköz számára, ahogy ezt többször a képébe vágta. Most meg megőrül érte. Megőrül a gondolattól, hogy nem az övé lesz a lé, a kéró, meg a kocsi.
Nos, lement az a párbaj, aminek kimenetelét még Cerka ikertestvére is sejtette legbelül, mert hát ugye ő meg a haverjai hiába nyomtak egyet az igyenesvalóvilágalkalmazáson, ha a VV6 többi nézője meg Debilre tette a jelet. És igen, ez volt az a párbaj, amikor szerintem is csalt az…..
kopik az agyam 2014.03.17 08:55:45
@0xFFFF: egyébként a zsiráfnak kilenc alfaja ismeretes,,hát tessék..,a tudósok meg nyafognak az új fajok felfedezését illetően..
kopik az agyam 2014.03.17 09:08:31
@Dr. Lilu: bevállalós bugyitlan égett?,,nem nagyon értem a terelést,,rég nem rugóznának a szösszeneten,ha beismeri..
kopik az agyam 2014.03.17 09:17:50
@Mók_Ica: dugás az dugás,,kiváló lehetőség a kapcsolati tőke kovácsolásához,,,ostobaság nem fel-kihasználni..
A párbaj előtti napok pont olyan izgalmasok, mint amilyennek elképzeljük őket, de hát mi az istent lehetne az egyre jobban lepukkanó villában, mint veszekedni, dögleni, egymás bugyijában matatni és helikopterezni, esetleg foltnélküli sonkáét majszolgatni vagy dikkelni. KokkIza…..
kopik az agyam 2014.03.16 11:42:05
@én már a fény gyermeke vagyok: felvett egy hokikesztyűt...
kopik az agyam 2014.03.16 11:50:56
@perszepolisz: paplanmentes fürge-ujjak szakkört követelek..
kopik az agyam 2014.03.16 11:56:30
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): bajusz nőtt az ujjamra..
Fantasztikus iskolahét lesz, ránt be a málnásba minket Istenes Bence. Nagyon sok kacagás vár ránk, mondja ő, na addig álljak fél lábon. Az iskolapadokkal tarkított nappalira érkezett reakciók felemásak. Azt a kurva életbe! Neee! /Teó/ De kurva jó lesz ez BÁÁÁZMEEEG!…..
kopik az agyam 2014.03.06 19:29:36
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Azt nem tudni, a nagy kavarodásban, csak azt, hogy híznak, mint a disznók, vagy már kintről cipelte be, mint valami baktériumot. :) Bizonyos IQ alatti szülök utódegyedeit nem tudnám másként nevezni. :)
kopik az agyam 2014.03.06 19:35:04
@csi21: No, csak agyalgatok, de maradjunk a feltételezésnél, hogy a tespedésben elvesztette tökéletes modell alkatát. Most gömbmodell "úgymond". Egyébként nem tudom, mikor volt tökéletes alkata?! Bár kokoizánál nem valószínű a szeplőtelen fogantatás, ÜGYE (by vv béci, young G, jancsi). Már a sonkán is volt szeplő.
Most is csak a párbaj előtti és utáni történések lesznek indokolatlanul hosszan kivesézve, de bízhatunk Ádám bullshit gyárában, hogy a mai adásért is érdemes volt felkelni. Reggel ébredeznek a konszolidált lakók. Ádám bátyám érdeklődik, hogy mi volt a fennforgás tárgya.…..
kopik az agyam 2014.03.04 20:23:43
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Pénzt. Hogy a bánatba lehetséges, hogy egy egy ilyen IQ betyár, akit zavarnak az írásjelek, ékezetek az olvasásban, azt erre kényszerítik pénzért!? Minden nap kibassza a biztosítékot valamivel. Idézem 'hands up' applikáció 'hangouts' helyett. 'Iszonyatosan interaktív', Zsótiról: 'ki lesz, mint nagyon'....sorolhatnám. Idegesít, hogy a bedobott poénokon nem ott és nem azért röhög, amiért és ahol kellene. Néha elküld egy-egy idegen szót, amiről nyilván nem tudja, mit is jelent, mert a hatás kedvéért repeat-re teszi, mert pont aznap tanulta és meg szeretne győzni a rejtőzködő intellektusáról, persze sikertelenül. Próbálom megkedvelni, de egyre jobban utálom minden megmozdulásával. Tetézve a bajt utódott nemzett, és ő neveli az ártatlant, tehát próbálja terelgetni és átadni a tudását neki. Gondolom, 52-es IQ felett senki más nem vállalta, hogy erről hotel ratardáciáról minden nap tudósítson. Ja, de Adélka....mindegy, aranyos.
kopik az agyam 2014.03.04 20:40:57
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Van. Neki azt mondták, az övé. :O