Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laller737

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Mátyás, az Igazságos 2009.05.11 11:01:00
A kerületben több helyen zajlik a rehabilitáció, ami a foghíj-telkek beépítését, vagy mint a Corvin Projectnél látjuk, teljes tömb átépítését jelenti. Új lakóépületeket húznak fel - nem minden zökkenő nélkül.Mátyás az Igazságos?– avagy a Mátyás Udvar…..
w Lassú hajnal 2008.11.24 08:30:00
A magyarok istene lusta dög. Most sikerült felfogni, hogy tényleg nincs pénz.   Ld. még: Hitel, világ, stádium..
laller737 2008.11.24 15:10:33
Üdv, nem vagyok gyakorlott kommentelő , de ez az a téma amit felnőtté válásom során folyamatosan figyeltem. 18 éves korom óta dolgozom, 19 éves korom óta vállalkozó vagyok, IT-vel foglalkozom. Először csak könnyed egyetem melletti dolognak indult. A családomat az alsó középosztály környékére lőném be , 4 gyerekkel akik közül én vagyok a legidősebb 23 évesen. Nem tudom, hogy minek köszönhető, de belémnevelték , hogy a hitel szótól irtózzak. És tettem is, számomra teljesen egyértelmű volt (még forrofejű fiatalként is), hogy ha 1.5 m forintom van autóra akkor annyiért veszek. És itt emelném ki a jellemzően túlfogyasztó emberek legfőbb okát arra hogy túlfogyasszanak. A környezet. A magyar környezet. Tudom hogy ezek közhelyek, de sajnos mindenki máshoz viszonyítja magát és mindenki máshoz képest határozza meg a saját társadalmi(?), anyagi helyzetét. És ha talál valaki (látszólag) alatta elhelyezkedőt, azonnal érezteti vele. Először csak a saját magamon vettem észre, azzal , hogy sokszor sok helyen kisebbségben éreztem magam az autómmal. Természetesen akinek jobb volt, az nagyrészt 10-20-30 % -os önrésszel vette, és amikor megtudták , hogy nekem készpénzes akkor a dolog mindig átment egyfajta irigykedésbe.Ismerek egy könyvelőt aki sok Brokernetesnek könyvel ,akik általában elég jo havi jovedelemmel rendelkeznek(pont hitelekből) azt mesélte, hogy kivétel nélkül(az ügyfelei közül) mindegyik elfogyasztja a nem egyszer milliós jövedelmét. Mi lehet az oka ? Az hogy ha valamelyikük a kollégái közé beállítana egy készpénzen vásárolt 5 éves Ford Focussal, mindenki lenézné. Pedig tulképpen ő cselekszik racionálisan. Sikk lett irracionálisan viselkedni.Az pedig vicc, hogy azok az emberek akik mindenkinek grafikonokat probálnak eladni, nagyrészt képtelenek racionális döntésekre(biztos van kivétel, nem rájuk gondolok). Nem tudom mi lesz, valoszinuleg bukás sokaknak,utána meg tanulás. Előbb utóbb mindenki rájön hogy amennyit kézhez kap , annyi van, KÉSZ.
Modorosblog A ködös Albion 2008.10.29 23:15:00
 Modor Tibi ma is sziporkázott beosztottainak, gitárkísérettel előadott pár nótát vendégeinek, de utána felöltötte elmaradhatatlan farmermellényét.Mindig repes a szívem, ha valami izgalmas kis napi hírmorzsát találok, hasonlóan frappáns fejléccel.Újságírásban, főleg a…..
Mandiner blog Katyn 2008.04.14 19:01:00
 Rettenetesen irigylem a lengyeleket, mert készítettek egy ilyen filmet. Megtehették, aztán az emberek megnézték, utána pedig Oscar-díjra jelölték a fájdalmukról és igazságukról szóló drámát.  Ma az Andrzej Wajda által rendezett Katyn című film bemutatóján…..
laller737 2008.04.14 19:22:08
Hóbelevanc Jakupcsek kifutott 2008.04.14 15:00:00
Nem kell Uri Geller műsorában szerepelni, de még nagy mentalistának sem kell lenni ahhoz a „jóslathoz”, amit a TV2 új műsorstruktúrájáról szóló írásomban megelőlegeztem Az Igazság ára című műsorának. Ez pedig a kifulladás, ami ma már sokkal inkább nevezhető…..
gangblog Repülés 2008.03.29 14:42:00
Repülés 2007. Június 28.   atyala patyala pompom   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/gangblog/feed", "width":"470", "height":"215", "orientation":"horizontal", "size":"s", "bgcolor":"#FFFFFF", "textcolor":"#000000", "number":"2", "target":"blank",…..
Hét meccs, nulla pont, 4:17-es gólarány.Így kezdte az idei bajnoki szezont a formálisan, a Sopron kizárása miatt tizenötödik, valójában azonban tökutolsó Tatabánya.Négy meccs, nulla pont, 3:17-es gólarány.Na jó, ebből csak két bajnoki meccs van, a másik kettő a ligakupa…..
Az MTV ma este nyolc óra tíz perctől sugározza az Arsenal-Milan Bajnokok Ligája mérkőzést, de nem ám a provinciális 4:3-as képarányban, hanem eurókonform 16:9-ben. Mint a mozifilmeket. (Ráadásul a BL-meccseket ezentúl mindig így közvetíti majd az m1). Nagy nap ez az…..
Na, már megint nekiállok egy új sorozatnak, aztán lehet, hogy hamvába holt kísérletként fogok rá tekinteni tíz nap múlva. De hát értetek kedves Olvasók, értetek mindent. Szóval, mi is lesz ez? Pár embernek úgy tűnhet, hogy én nem szeretem Budapestet. Szögezzük le: ez nem…..
Eredetileg karácsonyra akartam megírni ezt a posztot, valami olyan címmel, hogy miért utálom a magyarokat, de aztán rájöttem, hogy ez azért túlzás, legyen hát inkább Valentin-nap. Mert az biztos, hogy a legtahóbb népek közé tartozunk, már amennyire ennek van értelme. (Hogy ugye…..
"Átsorolunk a pattogatott kukoricás pulthoz, mert világossá vált, hogy hacsak nem nyomok ravaszul csípőmagasságból egy villát a körülöttem feltorlódott sonkarajongók hátába/oldalába/hasába, itt nem lesz hidegtálfogyasztás." Szodoma és Gomorra kategóriában íme az…..
Remek felsőoktatásbeli videóklippel örvendeztetett meg minket egyik olvasónk. Bár a kép és a szöveg összhangja nem teljes - hiányoljuk példának okáért a kopuláló dékánt - de a raggamuffinos előadásmód és a remek verses fordulatok így is elszórakoztattak. Vegyétek,…..