Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fakli

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Mattia Perin kész hosszabbítani a Juventusszal, ami kisebb meglepetés, mert a tavaly nyáron a játékos távozási szándékáról lehetett mindenhol olvasni, mostanra viszont a kapus fontosnak érzi magát a csapat számára, és megkedvelte az öltözői légkört. A…..
Fakli 2022.03.09 07:02:52
@venember83: nagyon helyes, hogy meg se említik. Majd ha valamit aláírt, vagy eldöntötte, hogy nem ír alá, akkor azt kell közölni.
A Juventus két játékosa is jelentkezett ma orvosi kivizsgálásra, és a J-Medical munkatársai megerősítették, hogy sem Daniele Rugani, sem pedig Paulo Dybala nem szenvedett súlyos sérülést, azonban mindketten kiestek a Villarreal elleni keddi meccsre. Daniele Rugani és Paulo Dybala is izomhúzódást…..
Fakli 2022.02.20 21:34:04
@Shyr Kahn: de Ligt lassan de biztosan kinövi magát, ez 100%. Erős, magabiztos és a rutinnal egyre csak jobb és jobb lesz. Dybala pedig folyamatosan lesérül, nem stabil ember, ráadasul ő már nem fog fejlődni. A kettő közül melyik befektetés éri meg szerinted?
Fakli 2022.02.21 09:06:55
@Il Principino: vagy olyan mint a full alkoholista aki minden 3 munkanapján nem jelenik meg, de nem rúgják ki mer amúgy jó szakember.
A Juventus mindkét új igazolását azonnal bevetette, így Dušan Vlahović és Denis Zakaria is kezdőként léphetett pályára a Torinóba látogató Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen. A szerb támadó nem is várt sokáig azzal, hogy megmutassa a zebramezesek miért igazolták le a Fiorentinától, már a 13.…..
A Juventus a pletykák szerint megtette első ajánlatát Denis Zakaria azonnali klubváltása ügyében, az olasz klub kész 7 millió eurót fizetni a játékosért, bónuszokkal együtt, állítja Fabrizio Romano. A Borussia Mönchengladbach még nem döntött az ügyben, ám az átigazolás véglegesítéséhez egy…..
Fakli 2022.01.29 14:19:24
@Juventino86: azért Bentancurt meg Ramseyt nem kéne egy lapon... előbbi egy sokszor hasznos átlagos játékos, utóbbi egy külön fogalom immár.
A Juventus meglehetősen visszafogott teljesítményt nyújtott az AC Milan otthonában, s alig jelentett veszélyt a házigazda kapujára, a felek végül gól nélküli döntetlennel, pontosztozkodással zárták a rangadót. "Jó mérkőzés volt. Számos egymás elleni összecsapást vívtunk, s egy esetleges vereséggel…..