Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ingatlan manó

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A krakkói Botanikus kertet (Ogród Botaniczny) az egyetem rektora alapította 1825-ben. Az egyetemi létesítményben diákok tanulmányozhatják a növényeket, de külső látogatók is bemehetnek. A trópusi növények számára üvegházakat is létrehoztak. A botanikus kert 9,8 hektárnyi területen 6000…..
Ingatlan manó 2018.06.12 17:35:40
Egyik munkánk során találkoztunk egy olyan greslappal, amely a hajópadló látszatát keltette. Nagyon esztétikus megoldás. Ellenben a kivitelezéskor a takarítók nehézségekbe ütköztek: nem sikerült minden szennyeződést eltávolítani a fugázás után. A tulajdonos vette kézbe az ügyet, és akkor keresett…..
Ingatlan manó 2017.07.27 22:46:45
Ugyan az ötlet jó, már abból a szempontból is hogy valaki gondol azon ember társaira akire senki vagy csak futólag gyűlölködve. Részletek az írásból  Amikor a szegénység állami szintű kezelése a „megtiltjuk, betiltjuk, kitiltjuk” koncepciójában maximalizálódik,…..
No igen, mégis mit? Sokak szerint egész nap mereszti a seggét, néha felhív embereket akik egyáltalán nem akarnak vele beszélni, néha megmutat egy lakást amit egyébként a tulajdonos is meg tudna mutatni, aztán ha mindkét felet átverte, mehet a szerződésre ahol felmarkol annyi pénzt…..