Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czkypszilon

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érintsd meg a sötétséget és az visszanyúl érted – ekképp fordítható az idei év bivalyerős nyitányaként képernyőre kerülő tévésorozat, A törvény nevében plakátján szereplő mondat. A mottó árulkodó a nyolc epizód végkifejletére vonatkozóan, de nem érdemes ennyire…..
czkypszilon 2014.03.03 16:38:20
@doggfather: Egyetértünk, MM megérdemli az Oscart, amit akár az elmúlt évek filmjeiben nyújtott teljesítménye megkoronázásaként is értékelhetünk. És hogy miért pont ezért? Szerintem messze többet hoz a kötelezőnél, egy igazi suttyó white trash-ből alakul át két óra alatt egy, ugyan még mindig nem egy Einstein, de nyitott szemű, segítőkész, szimpatikus figurává. Láttunk már bőven átváltozás-történeteket, ahol többnyire az egész EMBER átalakult. Itt épp ez lehet a lényeg: a SZEMÉLY teljesen átalakul, de az EMBER ugyanaz marad. (Ha már a kötelezőnél tartunk: azt DiCaprio hozta, meg is lett az eredmény(telenség)e...)

A True Detective pedig, ha figyelembe vették a döntésnél (amit nem tudhatunk), akkor nyilvánvalóan MM malmára hajthatta a vizet.