Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juhász Kata

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem ez a grafikon ér annyit, hogy ne csak Facebook-on osszam meg. Most valóban rosszabbul élünk, mint négy éve. // BejegyzésKötöttségek nélkül által Na ennek a folytatására szavazott az ország...
Nem tetszik a német megszállási emlékmű gondolata úgy, ahogy formába lesz öntve, és nem tetszik a szovjet felszabadítási emlékműé sem. Ahogy a német "megszállás" nem mentheti fel a magyarokat a saját tetteikért viselt felelősség és az önvizsgálat alól, úgy a szovjet…..
A Modern Magyarország Mozgalom értékelése a  2014-es országgyűlési választásról Eltelt néhány nap a „kormányváltó” baloldal katasztrofális veresége óta. A csatazaj még távolról sem ült el (valószínűleg sosem fog, amíg Orbán Viktor vezeti a Fideszt és ezt az…..
AS/400 programozás Rövidítsünk! 2014.02.15 18:59:00
Programozóként is sok parancsot szoktam használni az AS/400-on. WRKACTJOB, WRKUSRJOB, WRKSPLF, DSPPFM ... a lista szinte végtelen. A legtöbb ember nem tökéletes gépíró (én sem), és az egyszerű logika azt diktálja, hogy minél hosszabb a parancs neve, annál nagyobb az esélye a hibás…..
Juhász Kata 2014.03.13 20:08:04