Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Györi_Juventino

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tuttosport értesülései szerint az olasz bajnoki címvédő Juventus komolyan érdeklődik az FC Barcelona brazil védőjátékosa, Daniel Alves iránt. A katalán klubnál egyre erősödnek azok a hírek, melyek arról szólnak, hogy a játékos nyáron elhagyni kényszerül a Camp Nout, s úgy…..
Juventus FC blog Mercato 2016.01.01 18:17:00
Györi_Juventino 2014.07.11 08:47:47
@hellan: Kezd ez az átigazlási időszak tetszeni.....selejtek szépen lassan elmennek és helyettük végre már minőséget jelentő focisták jönnek.
Györi_Juventino 2014.07.26 19:28:50
@Goku06: "Marotta egy kispályás cigány rolex-árus" - ez nagyon tetszik :DDD
Györi_Juventino 2014.08.31 08:32:12
A Juventus keretet hirdetett a Chievo elleni bajnoki nyitányra, amely során az Öreg Hölgy egy veronai vendégszerepléssel kezdhet hozzá a bajnoki címvédéshez, immár a csapatot zsinórban három bajnoki címre vezető Antonio Conte örökébe lép új mester, Massimiliano Allegri…..
A Juventus kijelölte keretét a ma esti TIM-kupára, amelyen a torinói csapat az AC Milan és a címvédő Sassuolo gárdájával csap majd össze. A három csapat részvételével megrendezésre kerülő felkészülési tornát az együttesek 45 perces mérkőzéseken döntik el.  A Juventus…..
Györi_Juventino 2014.08.23 21:31:20
@Rivendell: két szerencsétlen védelemben sosem játszott még együtt igy....törpének meg nagy a meccshiánya....mikor akarod ezeket kiprobálni bajnokságban vagy BL-ben? Ezekre jók ezek a meccsek semmi többre...kikapunk...na bumm... hibák elöjönnek legalább...
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
A torinói La Stampa tegnap komoly visszhangot keltett, amikor arról számolt be, hogy Arturo Vidal megegyezett a Manchester Uniteddel bérezését illetően. Ez azonban mindössze előzetes volt ahhoz képest, milyen további híreket terjesztett a napilap on-line oldalán, mivel a médiacsatorna…..
Györi_Juventino 2014.08.08 10:30:50
Az edzőváltáson átesett olasz bajnoki címvédő viharos sebességgel megszerezte Álvaro Moratát, Patrice Evrát, majd tegnap az argentin Roberto Pereyrát is, azonban az új mester, Massimiliano Allegri még legalább két érkezőt vár a klub igazgatóitól. "Amennyiben még igazolunk egy…..
Olasz sajtóértesülések szerint az Udinese argentin középpályása, Roberto Pereyra már csak órákra van attól, hogy hivatalosan is a Juventus játékosa legyen, s erre enged következtetni az a tény is, hogy nem lépett pályára csapata St. Pauli elleni barátságos találkozóján. Az…..
Juventus FC blog Conte lemondott 2014.07.15 20:28:08
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy Antonio Conte lemondott a Juventus kispadjáról. A hírek szerint a szakember nem tudott megegyezni a Bianconeri vezetőségével a szerződéshosszabbítás feltételeiről, így Conte és a klub közös megegyezéssel szerződést bontottak. A Juvét…..
Györi_Juventino 2014.07.15 20:33:27
A Juventus hivatalosan bejelentette, hogy egy kettős megállapodás keretében, az Öreg Hölgynél csupán epizódszerepekig jutó Federico Peluso a Sassuolo csapatában folytatja pályafutását, míg a torinói klub saját nevelésű középpályása, Luca Marrone visszatér az olasz bajnoki…..
Györi_Juventino 2014.07.03 19:13:47
Az olasz sajtó értesülései szerint Domenico Berardi a Juventus keretében kezdi meg a felkészülést a következő szezonra, s a játékos is beleegyezett a váltásba, azonban a két klub között még egyeztetések zajlanak a kompenzáció ügyében. A La Gazzetta dello Sport mai száma azt…..
Az angolok elleni mérkőzés után Claudio Marchisio arról számolt be, hogy hallucinációi voltak a melegtől, ám az olaszok így is legyőzték Manausban Roy Hodgson csapatát. „Fontos feladatot valósítottunk meg a győzelemmel, különösen ilyen körülmények között, amikor a…..
A Tuttosport értesülései szerint az Inter kivetné a hálóját a Juventus kevés játéklehetőséghez jutó támadójára, Sebastian Giovincóra, s a hazai riválisok igazgatói ismét tárgyalóasztalhoz ülhetnek a rossz szájízzel zárult januári egyeztetések után.. A téli…..
A Juventus kijelölte keretét a Cagliari elleni hazai bajnoki találkozója, s a pályára már bajnokként kifutó zebramezes csapat előtt nem maradt más feladat, mint, hogy egy újabb győzelemmel megőrizze százszázalékos hazai mérlegét, s megdöntse az előző fordulóban saját maga…..
A Roma elleni idegenbeli győzelmet követően, a Juventus már 99 pontnál jár, s ezzel új pontrekordot állított be az olasz bajnokság történetében, amelyet az utolsó fordulóban még meg is dönthet. A győzelem pillanataiban némi üröm is vegyülhet a Juventus szurkolóinak…..
Az angol sajtó értesülései szerint a Manchester City ajánlatra készül a Juventus középpályáját erősítő Paul Pogba megszerzése érdekében. Paul Pogba szerződéshosszabbításának vagy távozásának ügye az átigazolási időszak egyik leghosszabb történetének ígérkezik,…..
A Juventus keretet hirdetett a Benfica elleni Európa Liga elődöntő visszavágóra, amelyen az Öreg Hölgynek a Lisszabonban elszenvedett 2:1-es, szűk vereséget kellene ledolgoznia, s ez távolról sem tűnik megoldhatatlan feladatnak. A Juventus teljes kerettel várja a frissen avatott…..
A Juventus 24 fős kerettel vág neki a Sassuolo elleni idegenbeli mérkőzésnek, amelyen a külön edzésmunkát végző Arturo Vidal és Andrea Barzagli egyaránt elutazott a csapattal, azonban várhatóan nem lépnek majd pályára a kiesés elől menekülő alakulat ellen. A csütörtöki…..
Györi_Juventino 2014.04.28 21:28:20
A Juventus 23 fős utazó kerettel készül a Benfica elleni Európa Liga elődöntőre, amelyen a sérüléséből visszatérő Andrea Barzagli és Carlos Tévez ismét Antonio Conte rendelkezésére állnak majd, azonban a térdét fájlaló Arturo Vidal bizonyosan nem kap helyet a…..
A félelmetes szezont produkáló Atlético Madrid megállíthatatlan gólgyárosa, Diego Costa a legújabb pletykák szerint a José Mourinho által irányított Chelsea csapatához igazol majd a nyári átigazolási szezonban, s a spanyol sajtó értesülései szerint a fővárosi klub az olasz…..
Györi_Juventino 2014.04.21 16:13:14
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventust vezető Antonio Conte attól tette függővé jövőjét Torinóban, hogy a klub vezetősége milyen lépéseket tervez a csapat megerősítése érdekében a nyári átigazolási piacon. Conte jelenlegi szerződése 2015 júniusáig köti a…..
A sikeres Európa Liga negyeddöntőt követően, a Juventus 22 fős kerettel készülődik az Udinese elleni bajnoki találkozóra, amelyen a zebracsíkos csapat számára fel van adva a lecke, hiszen az egész szezon során elszánt üldözőnek bizonyuló AS Roma, az Atalanta fölött aratott…..
Györi_Juventino 2014.04.14 21:02:23
Györi_Juventino 2014.04.14 22:07:11
Az Olympique Lyon elleni kettős győzelemmel a Juventus bebiztosította helyét az Európa Liga legjobb négy alakulata között, s a ma 12:00-kor, a svájci Nyonban tartott sorsolás nyomán az is eldőlt, hogy az Öreg Hölgy útja, a Benfica  testén keresztül vezethet tovább a versenysorozat…..
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta szurkolói kérdéseire válaszolt a La Gazzetta dello Sport hasábjain. "A Juventus a közös tulajdonjogról rendelkező szerződések eltörlése mellett tette le a voksát, azonban a többség szava dönt. Előbb vagy utóbb az UEFA egységesítésre…..
A Juventus kijelölte keretét az Olympique Lyon elleni Európa Liga negyeddöntőre, amelyen a torinói csapatnak a Stade de Gerlandon kell megnyugtató eredményt produkálnia a jövő heti, hazai visszavágó előtt. Antonio Conte ismét a keretbe jelölte a sérülés miatt az elmúlt…..