Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irodeak

216 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tojásdíszítés népi hagyományai - a hímes tojás készítés Viaszolás A hozzá szükséges kellékek a viasz és az íróka. Előbbit méhészeti szaküzletben lehet beszerezni, míg az írókát házilag is könnyű elkészíteni. Ehhez egy egyenes faág tetejét hasítsuk be 2…..
1978. december 26-án indult el az első futam Párizsból, 170 versenyzővel, hogy 10.000 km után megérkezzenek Dakarba Szenegál fővárosába. Az útvonal: Algérián, Nigeren, Malin, Felső Voltán keresztül vezetett Szenegál fővárosába, Dakarba. A verseny hatalmas sikert aratott. Thierry…..
   ..
A futam 2009. január 03-án indul Buenos Airesből.A nevezések alapján 530 csapat indul útnak: 230 motor, 30 quad, 188 autó és 82 kamion. 2009. Buenos Aires - Buenos AiresIndulás : 2009. január 03. Buenos AiresÉrkezés : 2009. január 17. Buenos Aires A rally hossza :  9574…..
Dűnék, puha homok, határtalan utak, helyekArgentína - Chile 2009: 100% DakarA több mint száz napos terepbejárás után most csapataink egy igazi Dakarra invitálja résztvevőit, hogy megmérettessenek a közel 5650 km-es gyorsaságikon.Dűnék, puha homok, határtalan utak,…..
 A Fair Trade jószolgálati nagyköveti címet Kucsera Gábor világbajnok kajakozónk nyerte. A sportoló, saját bevallása szerint, semmit nem bánt meg az elmúlt egy hónapból, azt pedig külön kiemelte: ha újrakezdhetné, akkor sem menne bele egyetlen vitába vagy veszekedésbe…..
  Vége a shownak, Kucsera Afrika hőse     Forrás: tv2.hu  ..
  Már csak ketten maradtak versenyben, Bódiék kapták a legkevesebb szavazatot     Forrás: tv2  ..
 Egy kis afrikai kóstoló a családtagoknak:   Forrás: tv2.hu    ..
 Fiala próbálkozása     Forrás: tv2.hu..
  A döntő már a studióban folytatódott, és itt derült ki, hogy ki az, aki már pénteken kiesett a nézők szavazatai alapján:     Forrás: tv2.hu..
Meri vagy nem meri kockára tenni a többmilliós gázsit és az ötmilliós kötbért Fiala János? Ha nem megy el a Sztárok a fejükre estek ma esti döntőjére a TV2 stúdiójába, akkor ugrik a gázsi, és még neki kell ötmilliót fizetnie szerződésszegésért.Pedig sanszos, hogy otthon…..
 Örömkiáltással és könnyekkel küszködve ölelte át kislányát Liptai Claudia, mikor megpillantotta Pankát a repülőtéren. A műsorvezető és a TV2 Sztárok a fejükre estek című műsorának celebjei is hazatértek Magyarországra, a versenynek azonban még nincs vége…..
Búcsú Afrikától A sztárok a fejükre estek kalandorai már-már maguk sem hitték, hogy ez a remek utazás egyszer véget ér. Pedig megtörtént: összecsomagoltak, felpakoltak, és elindultak a repülőtérre...      Forrás: tv2.hu  ..
  Búcsúest     A parázs vitákon kívül talán kalandban volt leggazdagabb a műsor - a legemlékezetesebb pillanatok.     A játékban maradt kalandorok - mielőtt elindultak Budapestre - szavaztak: mindenkinek egy nevet kellett mondania, kit tart esélyesnek a végső…..
Kíváncsi rá, min vitatkozott Kozso Bódiékkal? S hogy Fekete Laci mekkora köveket emelgetett, s hogy bírta a megterhelést? A videóból kiderül.     A Margó végezte csirkeölést követően Guszti quadra pattant, hogy megkeresse a hiénákat, akikkel az etetés után percekig…..
  A luxusvacsora folytatódott. Mi hozta ki a sodrából Fekete Lacit? Kit teremtett le és milyen módon? A videóból kiderül     A sztárcsapatnak egy kisvárosban meg kellett találnia azt a helyet, ahol egy bizonyos fénykép készítője állt száz évvel ezelőtt a fotózás…..
Napok óta arról pletykálnak, hogy Liptai Claudia nagyon rosszul érzi magát Afrikában. Férje, Gesztesi Károly a StoryOnline-nak elmondta, sajnos el tudja képzelni, hogy felesége néha ki van borulva. Csaknem egy hónapja van távol a TV2 műsorvezetője családjától. Gesztesi Károly…..
 Oláh Ibolya igen csak meglepően nyilatkozott, miszerint Bostwanában kezd új életet. Ibolya eldöntötte: visszatér Botswanába és ott kezd új életet. Ahogy hazamegy, elkezd angolul tanulni, és amikor már kommunikálni tud ezen a nyelven, visszatér a távoli földrészre.Oláh…..
  Utolsó táborhelyen az első reggel - Fekete Laci és Kucsera élménybeszámolója az éjszakáról     Bódi Guszti mesét mondott a sziesztázó csapatnak, Kucsera és Fekete Laci pedig veszélyes állatokkal kapcsolatos feladatot teljesítettek.     Ibolya és Kozso…..
  A sztárok elbúcsúztak a busmanoktól.  Hogyan vélekedik Kozso, Laci és Bódiék a Virág és Fiala kiesése után kialakult helyzetről?     Fekete Laci az 50 fokos melegben Ibolyát és Margót egyszerre cipelte, hogy megnyerjék a vacsorát? S hogy az erős embert kik…..
 A még versenyben lévő hírességek továbbindultak következő táborhelyükre, amikor felborult az a terepjáró, amely őket szokta szállítani. S bár a sofőr most egyedül ült az autóban, súlyos sérült szenvedett: eltört a gerince. Frei Tamásék kocsija pedig defektet kapott,…..
 Csősz Bogi az origónak nyilatkozott az afrikai kalandtúrán szerzett tapasztalatairól, élményeiről.   Az utazók közt nálad ismertebb tévés arcok voltak, rólad sokan nem tudták, ki vagy. Miből élsz? - Modellkedésből főképp, műsorvezetést vállalok, céges és…..
  Virág és Gábor eltölthetett egy éjszakát luxus körülmények között. Virág nem volt szégyenlős!     Bódi Guszti felcsapott oktatónak. Egészen pontosan a bushmanokat tanított autót vezetni.     A sztárok a fejükre estek kalandorai közül Kozsó, Fiala…..
Lemaradt róla, sztárjaink hogyan tornáztatták meg a busmanokat? És kinek hogy ment a quadozás? Kik sérültek meg? Mi volt a győztes csapat jutalma? A videóból minden kiderül!     Vajon sikerül-e Kozsonak 15 perc alatt úgy elbújnia a Kalaháriban, hogy a busmanok ugyanennyi…..