Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kargath

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez még mindig nem az a videó, amit eredetileg évadnyitó résznek terveztünk. Azzal eléggé elszámoltam magam, sokkal több melót igényel, mint gondoltam, úgyhogy bármennyire is gőzerővel készül, még sajnos várnotok kell rá. Amellett akartam egy Minis-t készíteni ebből A jeti visszatérből, ami egy…..
Kargath 2016.02.11 17:01:33
@Anonymous2: Bizony ám, Lance Henriksen-nek hívják és amúgy egy kurva jó színész.Ez az ilyen tipikus örök rejtély kategória hogy Ő mi a szart keres ebben a filmben:)....
Baaad Movies Borítómustra 2015.11.20 10:29:55
Egy hirtelen ötletből keletkezett, teljes mértékben (az elejét leszámítva) improvizált videó, amiben végignézünk néhány B- és C-kategóriás filmposztert az Imdb-n. Seagal, Lundgren, Van-Damme és Dacascos rajongók előnyben! ..
Emitt meg egy interjú (vagy inkább podcast-jellegű beszélgetés), amire az Interjú Galaxis nevű, viszonylag új youtube-csatorna hívott meg...
Az utóbbi időben kicsit többet foglalkoztam játékokkal is, mint azelőtt (Kenny vs Death, One Late Night, Mortal Kombat), és megmondom őszintén, meglepett, hogy mennyire lelkesen fogadta a nézők többsége ezt az irányt. Én magam is egyre inkább úgy érzem, szeretek ezzel is…..
Ebben a születésnapi különkiadásban egy régi nagy "vágyamat" teljesítettem: kipróbáltam egy horror játékot, ami ráadásul ígéretesnek is tűnik. A kép legalját nem sikerült rögzítenem, így a feliratok nem láthatóak teljesen, ezért elnézést kérek.      ..
Rengetegen ajánlottátok már A mamut című fenomenális alkotást, így sort is kerítettem a megnézésére. Elképesztően debil és bizarr film, olyannyira, hogy muszáj volt két részre bontani a bemutatását.   ..
Kargath 2015.02.16 18:09:10
Kargath 2015.03.16 17:09:05
@Rainse: Már ki is adták,Billy Zane nincs,helyette van Michael Biehn és Rutger Hauer...ugyanolyan szar mint a többi:)
Lehet hogy hallottatok már róla, hogy valamikor a közeljövőben (úgy körülbelül 71 nap, 16 óra és 33 perc múlva) jön a mozikba a Bosszúállók 2, és hogy könnyebb legyen ráhangolódni, kicsit elmerültem az eddigi marvel-filmek akciójeleneteiben, hogy összegyűjtsem a 10…..
Egy méltatlanul elfeledett, '60-as években készült csehszlovák mestermű, ami simán odaver nemcsak a legtöbb korabeli klasszikusnak, de még a maiak közül is lealáz jónéhányat. Semmivel össze nem hasonlítható, kihagyhatatlan darab, ami nemcsak műfaji szempontból igazi kuriózum, de…..
Sziasztok! Már csak jó 14-15 óra és elkezdődik EBBEN a bejegyzésben a live blogolásom az Oscarról. Tehát folyamatosan frissülni fog, ahogyan már a korábbi 3 évben is (itt a tavalyi) Maga a gála fél 3 körül kezdődik majd, de úgy 2 körül már várhatóak az első…..