Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gerzsön

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Vajon megvárják-e az illetékesek, úgy is, mint: a kerületi rendőrök, a BKK, a fogaskerekű forgalomirányítói és a polgármester hivatal, amíg tragédia történik, vagy lépnek valamit a fogaskerekűn tapasztalható áldatlan állapotok ellen?" - ezt kérdezte a XII. kerületiek…..
gerzsön 2014.03.02 15:56:55
@stella71: Erre is, de a többieknek:
egész pontosan, mondjátok már meg, mit tett ez a Gerle Éva?

Ellenszenves? Van ez így. De miért?

Nem az van, hogy azt szeretnétek, hogy kussoljon, ne szóljon, hogy neki ezzel baja van? Hát, sajnos, ez nem jár, ha zavartok másokat, azt vissza fogják jelezni. Lehet tagadni, de talán inkább fel kéne nőni.

Ebben adja a lovát a DH-sok alá Váczi János is: nincs itt semmi probléma. Nem lehet, hogy tényleg ciki, ami a fogason megy, és nem láttok rá a viselkedésetekre, csak véditek a mundér becsületét?

Belekötött valamelyikőtökbe? Balhézott? Agresszív? R. I. P. kamuzik, ez világos, így az viselkedik, aki fél a következményektől. Nyilván nem mentek volna el a srácok, ha egyszer fölfele indultak, és nem ők a hunyók. Majd kiderül ez is. Volt ott fogasvezető, irányító, tanú, majd elmondja, mit látott.

És ezen kívül? Újságcikket írt? Szerintem ez sokkal értelmesebb és hatékonyabb módja a problémák megvitatásának, álláspontok képviseletének, mint az, hogy fórumokon dühöngünk meg a fogason ordítozunk. Hogy nem tetszik a viselkedésetek neki, az a baj? Ez nem biztos, hogy az ő hibája.

Szerintetek életszerű, hogy egy nő, aki egyébként nem proli, nekimegy több felszálló DH-snak?

A blogján egyébként egy nagy leleplezés van, az pedig az elmúlt évek leggusztustalanabb férgéről szól, rendőrségi dokumentumok alapján. Ez a figura politikai botrányok után rámászott a saját lányára is. Én azt mondtam, amikor olvastam, hogy na végre, valaki megírja ezt is.
gerzsön 2014.03.02 18:05:30
@stella71: Ezt most úgy írod, mintha népszavazás kérdése lenne akár az igazságszolgáltatás, akár a fogasos dh-s állapotok rendezése.

Nem, nem az asztrológus, hanem egy volt politikus, akiről szó van. Az asztrológuséknál nem tudom, mi a helyzet.