Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attila0322

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb nagy név távozott, na nem jószántából, az MTVA-tól: az a Zelinka Ildikó, aki 17 éve dolgozott a köztévénél. A nagy nyári hajtás (labdarúgó-Európa-bajnokság, nyári olimpia) előtt a döntés elég furcsa, de hát mi nem az ennél a cégnél, ugye. A hírt a Story magazin hozta le elsőként, nekik a…..
attila0322 2016.05.05 17:21:56
@Viki1255: Szövegértés Csillagom! A vezetett műsort és a közvetítés Neked ugyanazt jelenti, de nem ugyanaz! Tőlem egyébként ünnepelhetsz, akár pezsgőt is bonthatsz, amiért kirúgtak valakit, de hidd el, ettől a Te életed nem lesz jobb! :) A Kisapád. :)
attila0322 2016.05.05 17:28:39
@Együtt élés: Eben igazad van, műkorcsolyát évente kétszer egy órában közvetített. Csakhogy a bájos kommentelő hölgynek a közvetített és a műsort vezetett ugyanazt jelenti. Azt meg végképp nem értem, hogy miért engem basztatsz, amikor Zelinka Ildiért szerinted is kár. Vagy csak jó kötekedni? :). Ui: Egyébként meg a tököm tele van a Vikixy féle nethuszárokkal, akik évente kétszer néznek sportot, de azért ítélkeznek valaki felett, aki az életét tette fel a tévézésre, s most gusztustalanul kirúgják. Kívánom a jó Vikinek, (aki szerint nem közvetített jól, igaz fingja nincs, mi a különbség a közvetítés és a műsorvezetés között), s minden itt örvendezőnek, hogy egyszer egy munkahelyről így dobják ki őket!
attila0322 2016.05.05 18:35:01
@Viki1255: Viki, Viki! Hogy Te milyen szellemes vagy. És az érveid! Lenyűgöznek! Én nem bántottalak meg Téged, Te meg itt tuskózol. Javaslom nézd meg, mi a különbség a műsorvezetés a közvetítés között! Ha ez megvan, gyere vissza, akkor beszélgethetünk, mert jelenleg Te úgy vitatkozol (többnyire észérvekkel, pl. tuskó vagy), hogy azt sem tudod, miről szeretnél vitatkozni. Tehát. Értő olvasás, szövegértés, válasz írása. Szép napot, Viktória!
A Hír24 infója szerint Rékasi Károly kedden, a 22. kerületben szenvedett motorbalesetet - az információt később a Barátok közt sajtósa is megerősítette. A portál infói szerint a baleset elég komoly volt, a színészt a Honvédkórház intenzív osztályán ápolják, és az…..