Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aleex23

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi bemelegítés után megérkezett az első igazán jelentős kritikai díj végeredménye Amerika egyik legjelentősebb kritikusszövetségétől. A National Board of Review furcsa felütése ellenére érdemesebb a díjszezon további sorsát ebben az irányban meghatározni, amelyben…..
aleex23 2015.12.02 20:45:36
@isvaen: én eddig úgy tudtam hogy mellékszereplőként fog indulni ott szerintem ő lenne a legnagyobb esélyes, ha főszereplőként vesszük akkor abba a kategóriába én DiCaprio-t esélyesebbnek tartom a győzelemre.
Nem kis meglepetéssel (meglepetésekkel) zárult az év első nagy amerikai kritikusszövetségének szavazási procedúrája, úgyhogy tessék gyorsan kattintani... Legjobb film: Mad Max - A harag útjaLegjobb rendező: Ridley Scott (A marsi aka Mentőexpedíció)Legjobb férfi főszereplő:…..
Amerika függetlenjei idén Todd Haynes Cannes-ban is díjazott Caroljának, a pedofil papokat leleplező bostoni újságírók történetét feldolgozó Spotlightnak, Charlie Kaufman Anomalisájának és a Netflix első nagy filmes dobásának, az egy gyerekkatona kálváriáját bemutató Beasts of No Nationnek örültek…..
aeon flux kik nyerik az oscart? 2014.02.28 10:20:00
Itt a vége, néhány órán belül lezárul az Oscar-szavazás. A kampánynak vége, élheti mindenki a saját életét, számunkra pedig eljött az idő, hogy megtegyük tétjeinket. A mi tippjeinket kattintás után találjátok meg, de aztán ti jöttök! A játék részleteit a cikk végén…..