Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alaverzum

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ebben a témában szufla, csak ez az ország nem lélegzik – de erről később.Az előző postban tárgyalt problémát – vagyis hogy az interneten pedofilok vadásznak kislányokra és kisfiúkra – Amerikában teljesen magától értetődő módszerrel kezelik. Igen,…..
A fenti kérdést a 14 éves Andika abban a pillanatban kapta, amikor először felment a chat.hu-ra. Válaszra nem volt ideje, azonnal új ablak jelent meg: [TI.James] Cia Wetközöl nekem camon feltöltöma telcsid 10000 forintal vagy adok 50 eurot!!!!!!! Bocs ha bunkó voltamSzerencse, hogy…..
w Csináld magad: Tuctuc Jammer 2006.11.22 17:00:00
A kétkerekű köcsögök után forduljunk rá egy másik típusra, konstruktívan. Arra, amelyik a buszon, az orvosi váróban, vagy akárhol emberek közt bömbölteti a walkmanjét, discmanjét, MP3-lejátszóját. Nagyon jól tudja, hogy kihallatszik a füléből, de hát pont leszarja ő, hogy…..
w A történelem zsákutcáján 2006.11.22 08:00:00
Szottyadt kis népszavazás lesz ebből, ha lesz egyáltalán. Még a kettősállampolgárságos kudarcnál is töppedtebb, nyamvadt kis népszavazás. Amit az OVB átengedett – és nem valószínű, hogy az Alkotmánybíróság jelentősen módosítana az eredményen –, az aligha elég…..
w Állatok két keréken 2006.11.20 17:03:00
A motorost nehéz szeretni. Nem ad rá okot. A motoros ugyanis éjjel kettőkor recsegve vonul végig az utcákon, mert az ő ostoba állatagyát ez kellemesen ingerli. Azt pedig leszarja, hogy eközben ezer kisgyereket ver fel álmából, akik aztán bepisilnek, akkor lehet újra megágyazni,…..
w Bölcsészholokauszt 2006.11.09 09:56:00
Bekerülnek ide a classic Index-cikkek is a továbbiakban, mégpedig azért, hogy lehessen agálni rá re, majd ahogy korábban említettem, egymás közt lejátszani, lovagiasan. Tehát ez itt egy link ni: Kevesebb bölcsész, kevesebb munkanélküli. Horn Gyulának igaza volt, nincs…..
w Hiszek egy DC-4-ben 2006.11.12 13:00:00
Mivel az egyik fő töprengési irány itt a vallás célja és oka körül gabalyodik, meg az ufóinvázióra is készülünk, írok ide egy kis színes gondolatébresztőt. A "cargo cult", vagyis rakományvallás néven ismert jelenséget főleg csendes-óceáni szigeteken…..
w No future - Húsz év múlva 2006.11.12 05:22:00
Ez a felirat, hogy No Future, a kerületi könyvtár előtt volt felírva neoluxszal, 8-10 évesen figyeltem fel rá, és fejtettem meg az angolszótár segítségével. Az már akkor se tetszett, hogy holmi rossz gyerekek lóbetűkkel összefirkálják a falat. "Hát ez hülye, micsoda…..
Kibontakozott itt egy érdekes vita Shenpen kollégával, hogy kellenek-e szándékolt hazugságok, szebb néven mítoszok az ember életébe, úgyhogy ennek apropóján beajánlom a frissen letölthető, 1013-as számú legújabb South Park-epizódot, ami egy kétrészes sztori befejezése.…..
w Köztünk vannak 2006.11.11 09:00:00
Az nyilvánvaló, hogy nem tudjuk megvédeni magunkat egy ufóinváziótól, úgyhogy ha esetleg lesz Magyarországon is Űrlényelhárító Hivatal, felajánlom szolgálataimat előre. Én is azt fogom kisütni a végén, hogy aki idejön csillió fényév távolságból, az valószínűleg nem fog…..