Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SpanyolKarcsi

5 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan hallani manapság a maté teáról és nagy is rá az érdeklődés, de sokan nem tudják mennyi előnyös tulajdonsága van. Összeszedtük miért is érdemes maté teát fogyasztani, amellett, hogy finom. Gazdag antioxidánsokban Yerba mate teának nagyon magas az antioxidáns tartalma, mintegy 90% -kal…..
SpanyolKarcsi 2017.03.09 16:20:13
Az alábbi sorok egyik elég vad életet élő ismerőstől származik. Már jó ideje kértük, hogy írja meg a tapasztalatait, hogy mik szoktak történni miután bedob valami potencianövelőt és elmegy utána bulizni. Alábbi sorait csak név nélkül vállalta, nem tudjuk van-e benne költői túlzás, de a srácot…..
Az előző posztban éltettem már a kiscsajt, most egy galériát és egy pici részletet mutatok a remek jelenetből, melyben az óriás kopasz faszi kúrja őt seggbe, majd a végén bebassza a tengerbe és otthagyja :-)  ..
Ő nekem hiányzott az oldalról. Most, hogy felbővítette a tetoválásainak számát, itt a helye. Eva Angelina, everyone! ..
Sorozatunk legszebb magyar lánykáját mutatom most be nektek. Kiara Lord egyszerűen gyönyörű. Tökéletes a teste, csodálatosan szép az arca, és minden megvan benne, ami egy sztár alkathoz kell. Tavaly októberben kezdte a szakmát, volt már Rocconál  is kétszer, de persze végigjárt…..
Jessi már két éve a szakmában van, az apropó, ami miatt írunk róla az az, hogy olyan extra kemény anyagokat vállalt el a Legalporno oldalon, ami felkeltette az érdeklődésem. Nna nem azért, mintha már nem baszták volna seggbe, de itt úgy kitágítják szegényt, hogy utána pár napig…..
  Kalandos körök után a Petronas tornyok szomszédságában tett ki a taxi. A sofőr úgy vezette fel a klubot, mint a hely, ahol élet is van. Nem túl nagy fantáziával a Beach Club nevet adták neki, és ha nem lett volna tömeg körülötte önmagában biztosan nem tűnt volna fel…..
Kaptam egy magánlevelet, azzal a kéréssel, hogy adjam közre a benne felvázolt problémát. Az illető huszonéves srác, akinek a szex puszta frusztráció, kudarcok sorozata. Azt szeretné, ha a dolognak erről az oldaláról is beszélnénk. Úgyhogy alább következik a levele, majd az…..
SpanyolKarcsi 2014.06.26 08:20:57
Ilyen önmarcangoló hozzáállás csak a kudarcot szüli. Úgy menjél prostizni, hogy előtte kiráztad.
Innen keress valami jobbat:
www.szexpartnerindex.hu
Ha már értelmesebb ideig kitartassz akkor meg keress valami normál, hús-vér nőt. Több jót kapsz egy kapcsolatban, mint negatívat.
Mint tudjátok, inkognitóban írom a blogomat, ezért sajnos olyan történeteket nem oszthatok meg, amik által beazonosítható lennék, velem történt, de még így is van a tarsolyomban számos olyan eset, ami egy átlagembernek furcsa, felháborító és/vagy különleges. Ehhez pedig…..
Böbe: "A férjemben akkorát csalódtam, hogy úgy érzem, én már nem leszek soha szerelmes. Nagy szavak, tudom, és nem minden pasi ilyen, de én most itt tartok az életemben: férfi nélkül jobban elboldogulok! Nem mondom, hogy nincsenek udvarlóim, mert vannak. Mint már említettem…..
SpanyolKarcsi 2014.06.18 17:02:54
www.szexpartnerindex.hu/
100 történet egy helyen:)
Jobbegyenes Kurvaélet! 2014.05.29 15:03:09
"Mert szemben a bordélyházVárnak a kurvák semmi gázOtt megkaphatom a legjobb nőtKét menetközt nyelem a sörtMert szemben a bordélyház" (Hétköznapi Csalódások: Szemben a bordélyház) Tegyük fel, hogy Semjén Zsolt holnap reggel úgy ébred, hogy ő márpedig fontosnak tartja a…..
Az alább következő írás Playman szerzeménye.   Egy munka kapcsán hosszabb időt töltöttem Thaiföldön. Az erről szóló élmányeimet egy – azóta megszűnt – blogon adtam közre. Itt most csak a lányokra vonatkozó részeket kivonatolom. * * *Útközben a reptéren kezembe…..
Úgy gondoltam, hogy már írtam vendég-típusokról, akkor írhatnék a kurva-típusokról is. :) Talán meglepetés nem fogja érni azokat az olvasókat, akik rendszeresen járnak hozzánk, de 1-2 "kulisszatitkot" (amit csak én, vagy a főnökük lát) elárulhatok, hiszen én/mi oldalunkról…..
SpanyolKarcsi 2014.05.30 16:59:49
Szükséges-e a futás ha száraz izomtömeget szeretnénk? A futás, mint minden kardio edzés elég alattomos dolog, sajnos nem csak a zsírt de az izmot is bontja ezért óvatosan kell adagolni. Elég megnézni a 100 méteres sprintereket és a maratoni futókat.   Valaki minél hosszabb…..
Egyem vagy ne egyem? A szervezetnek szüksége van fehérjére, szénhidrátra, zsírokra és vitaminokra. A marék cukor és a brokkoli is szénhidrát, így elég árnyalt a kép, hogy mit együnk és mit ne együnk, ha nem mammutok szeretnénk lenni és ne adj isten még az is érdekel, hogy az…..
Mennyit ér havonta elviselni a billogot és elnyomni a lelkiismeretet? Mennyi bevétele és kiadása van egy fullosabb pesti örömlánynak?Nézzük először is a kiadásait, ami azért a bevételhez képest elég kevés lesz. Mondhatni egész jó a ROI mutató:)Egy frekventáltabb helyen egy 50…..