Regisztráció Blogot indítok
Adatok
friss dinamikus maci

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Charlie Hebdo szerkesztőségében történt mészárlás, a rendőrök meggyilkolása és a túszok kivégzése minden emberi mérce szerint aljas és elfogadhatatlan. Nincsen de. A düh hevében úgy döntetni, hogy feladjuk a nyugati típusú demokráciák meghatározó értékeit nem önvédelem, hanem önpusztítás.  ..
A tegnapot Gyurcsány Ferenc keretezte be. Reggel a Népszabadságban jelentetett meg róla terjedelmes cikket Felcsuti Péter bankár, este pedig Friderikusz Sándor készített vele csaknem egyórás interjút. Az Együtt-alapító, majd a Bajnai-pártból kiváló bankár így foglalta össze…..
friss dinamikus maci 2014.09.04 23:35:58
@Tudományos libsizmus: és tényleg...
  Barack Obama amerikai elnök a hónap elején jelentette be, hogy engedélyezte Irakban az iszlamista szélsőségesek elleni légi csapásokat, az amerikai alkalmazottak – a katonák és a diplomaták – védelmében. Obama emellett a jazidi vallási kisebbség elleni népirtás…..
friss dinamikus maci 2014.08.30 11:33:18
@különvélemény:ez hatalmas... :D
Petőfi írhatott volna valami ilyesmit a Balatonról is: Szegény Balaton, miért is bántjátok? Annyi rosszat kiabáltok róla, S ő a föld legjámborabb tója (a költői szabadságot vitatók számára: tava). Mert a Balatont sajnos sikk lett macerálni. Pedig csacsiság, a Balaton és…..
Újra felröppent a hír - bizony a nemzeti dohány után jöhet a nemzeti pia, azaz a nagy dohány reményében a szeszesital-piacra is lecsap a nagy kormányzati újraelosztási láz. És ha hinni lehet a pletykáknak, bizony aki a Fideszre adja voksát az egyben arra is áldását adja, hogy a…..
friss dinamikus maci 2014.03.20 11:43:59
@dr kíváncsivagyok: ezt nem mondtam,bár lehet ez jött le... Szerintem tök mindegy kire tolja, így is-úgy is kockáztat. A kisvállalkozásokra a legnagyobb veszélyt a MINDENKORI magyar politikai vezetés okozza. Sajnos saját tapasztalat.
 "Ha majd a jognak asztalánál Mind egyaránt foglal helyet, Ha majd a szellem napvilága Ragyog minden ház ablakán: Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, Mert itt van már a Kánaán" fú de fölhúztam magam ezen a videón.ekkora primitív prolit még nem hordott hátán a föld, ő csak mossa kezeit, semmi köze…..
friss dinamikus maci 2014.02.28 20:01:01
@Boka1: Minden szavaddal egyetértek...
friss dinamikus maci 2014.02.28 18:30:59
@Boka1: A kunce? az a gyökér nagyon hiányzik... a pártjával meg a rá szavazó idiótákkal együtt...