Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balazs76

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A bosszú népe 2009.04.07 06:05:00
Orbán Viktor állítólag nagyon ijesztően tudja azt mondani, hogy „elszámoltatás”. Ezt szocialista politikusoktól tudom; mástól még nemigen hallottam erről a veszélyről. Bizonyára azért, mert ez a veszély kifejezetten őket fenyegeti. Az elszámoltatás zsákmányállata…..
hángörienidiocc Megáll az ész 2009.04.02 12:59:00
Örömmel jelentem minden választójoggal rendelkező magyar állampolgárnak, hogy úgy cuzamme, egy az egyben le lettünk hülyézve.Az OGY házbizottsága a következő indokot bírta felhozni az ellen, hogy egyidőben tartsák meg az európai parlamenti választásokat és a Seres Mária…..
Szeretem, amikor az ingatlanhirdetések blogként, meg üzenőfalként funkcionálnak. Ennyire gyors reakciót azonban nem vártam az ingatlanosoktól. Viktor botlott bele abba a tegnap frissített hirdetésbe, amely Bajnai Gordon alig néhány napja közzé tett csomagjára reagál: Új…..
balazs76 2009.04.02 11:53:24
@cbc: kérdezz meg egy tetszőleges nyugdíjast, mit szól a felvetésedhez, hogy tudná fizetni

a saját lakás az egyik legbiztosabb pont egy ember életében, s aki gondol a jövőre az vesz, vagy legalábbis szeretne venni.
w Üdvösségtan 2008.09.18 06:30:00
Manapság az előrehozott választás akarása meghatározza az emberi minőséget. Ez a nyomorult SZDSZ például nem szavazta meg, nem is méltó az ellenzéki címre; de közben az a köcsög MDF is tolja a kormány szekerét, le van ám statisztikázva, hányszor nem szavazták le a minisztert.…..
Szombaton egy ír lánybarátomat kísérgettem a városban. Igazán bajban voltam, hogy szépet is mutassak neki ebben a városban úgy, hogy ne találkozzunk a mindent elborító szeméttel. Végül persze nem is sikerült, mert bárhonnan mentünk bárhová a bárhováknál szemét is volt, meg…..
Ma elmentünk alkalmi ruhát venni. Könnyű feladatnak tűnt, de még sem volt annyira. Sőt, egyáltalán nem volt az. És nem azért, mert eléggé kicsi a büdzsé. Évről évre egyre nehezebb a feladat. Egyre kisebbek a férfi osztályok az áruházakban. Ma, a C&A-ban, a kínálat…..
Ha az ismerkedés legelején felfedjük az internet hasábjain titkon vezetett naplóinkat egymás előtt, akkor a saját, személyes ún. énblog nemcsak a kapcsolat építésének lehet fontos építőköve, de a szakítás lebonyolítására is éppolyan alkalmas felület.Hahó Szakítós, Mivel…..
A budapesti közlekedésről zajló széles körű - a világváros egészét érintő - társadalmi egyeztetés újabb megállójához érkeztünk. Már korábban is a revelációval hatott rám, hogy a - mindig érdemi és higgadt keretek között maradt - viták a leggyakrabban arról folynak,…..
DarkBlog Tilos az Á... 2008.03.05 19:43:14
rpádsáv. Igen. Budapesten, március 15.-én az ünnepségek helyszínén _csak_ magyar, EU, Budapest zászló lehet nálad.Más nem.Megoldás?Varrd össze a magyart és az Árpád-sávost. Vajon mit csinálnak?..
"Az életem úgy alakult, hogy a zsidóságom akaratlanul mindenütt jelen volt. (...) Ez problémát sosem okozott (vagyis mint később kiderül, egyszer azért mégis)." Ezzel zárom a hetet, sziasztok!Sziasztok, az én történetem egészen friss, úgyhogy gyorsan kiírom magamból,…..
Egy politkiai újságírónak szinte kötelező egy évértékelő, így Orbán Viktor évértékelőjét is figyelnie kell. És egy two-in-one firkabloggernek szinte kötelező eközben rajzolnia. Pár pillanat a Fidesz-elnök beszédéből: Gumiégetés lehet a vége: Észköszörülés: Így…..
Rövid, de erős.Megírnám neked a legdurvább szakítást amit valaha is hallottam. Az egyik ismerősöm ismerőse (persze hogy nem én) együtt volt már egy ideje a leányzóval. Végülis túl sok baj nem volt köztük, de nem is az a nagyon virágzó szerelem volt. Viszont a vége a lehető…..
Az alábbi sztorinak egyetlen pozitív üzenete van: az alávetett lárvák fogyasztók legalább képesek a szolidaritásra. Miközben a BKV szervezésében órákig aszalódnak szűk folyosókon, hogy jó sokat fizethessenek a rossz szolgáltatásért, aprót váltanak egymásnak, fenntartják a…..