Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnonymusKnight

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tinderes és Egyéb Randik D, 29 2015.07.10 10:24:53
Ez is egy érdekes élmény volt. D-nek tetszett az arca és a szeme (bár a teste sem volt rossz), így jobbra húztam. Ő is engem. Hamar beszélni kezdtünk, kiderült, hogy ápolónő és párt keres tinderen. Kb fél óra beszélgetés után felvettem fb-n, és ott is folytattuk a chatelést.…..
Az anyuka..hát gondolkoztam, hogy merre húzzam, de mivel szép volt az arca, jobbra dőlt el. Meglepetésemre ő is visszaigazolt, rá is írtam, lássuk ebből mit lehet kihozni... Rögtön vissza is írt, megbeszéltük, ki mit szeret csinálni a szabadidejében. Ezután rátértem, hogy…..
Zsuzsi vörös hajú, szép mosollyal rendelkező lány volt, így jobbra húztam. Majd történt egy Match! és rá is írtam. Kedvesen válaszolt, így elkezdtük lefutni az ilyenkor szokásos köröket: megbeszéltük ki mit szeret csinálni szabadidejében, ki hol bulizik stb. Kiderült, hogy…..
Nóri egy rejtély marad számomra. Szimpatikus fiatal lány, rögtön tudtunk miről beszélni, szinte egyik téma jött a másik után, amikor minden olyan természetes. Kiderült, hogy azonos területen dolgozunk, így a legújabb szakmai dolgokat is meg tudtuk beszélni.  Arra a kérdésemre,…..
Judittal kölcsönösen bejelöltük egymást, elsőnek mindig én írok, aztán vagy jön válasz vagy nem. Itt most jött is hamar a reakció. Törökország is szóba került, mivel az nagy kedvence a hölgynek, tud is törökül. Mivel én is jártam ott, már megvolt a közös kapcsolódási…..
Íme egy hiánypótló blog, amely felsorolja az életben előforduló furcsa és megmagyarázhatatlan randikat és egyéb emberi kapcsolatokat/párkapcsolatokat és egyéb nyűgöket. Próbálok egy keresztmetszetet adni az életemben (és barátok életében) megtörtént groteszk, furcsa,…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Nekem egy modellügynökséggel kapcsolatban lennének kérdéseim.   Ma voltam egy castingom, miszerint megfeleltem az elvárásaiiknak, szeretnék ha megjelennék egy előre megbeszélt castingon.   Nah, ez volt a mai napon.   Addig szép és jó volt…..