Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gérard Duchemin (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán kampányüzenete mindössze egy szó: folytatjuk.  Elég rémisztő kilátás ez az országra nézve, ha jól belegondol az ember. Hisz pl. ha csak a gazdasági ténykedésüket nézzük (Matolcsy included) idén, tehát három hónap alatt(!) nagyjából 5%-kal nőtt a GDP arányos…..
A hagyótól és hunvaldtól induló lista egyre terjedelmesebb, jószerével minden hétre jut egy-egy lelepleződő korrupt szoci. simon gábor már a sitten gondolkodhat arról, hogy mennyire múlandó is a világ dicsősége, de valószínűleg nem kell sokáig magányosan tűnődnie. Merthát…..
  Igaza van Darwinnak: a hülyék elhullanak, ezzel a szép mechanizmussal adják át a helyet az életrevalóknak. Nézem reggel a metróújságot, véglegesedett a szavazólapra kerülő pártok listája. Futom át a listát: .   . . nézem, az Összefogás a 106 egyéni körzetből…..
A következő 30 nap egy merő rettegés lesz minden szoci számára, hogy vajon ő következik-e a leleplezések sorában. .. A Simon Gábor ügy kipattanása után azt írta valamelyik lap, hogy úgy értesültek, hogy a Fidesznél még két ügy be van tárazva… Sokan úgy gondolták akkor,…..
A jelenlegi krími szituáció rengeteg kérdést vet fel, de lehet érdemes kicsit távolabbról is megközelíteni és új perspektívát is bevonni az orosz-ukrán-EU-USA négyszögbe. Parag Khanna előadásában a háborúkat és erőszakot szító, politikai határokról való…..
A jobboldali pártmédia, élén a Magyar Nemzettel, már annyi mindent leleplezett az elmúlt négy évben, már annyiféle fajta titkos és kevésbé titkos felvétel a birtokába került, hogy a legújabb lepel lerántása a Fidesz egyetlen komolyan vett ellenfeléről legfeljebb mosolyt csalni…..
 "Ha majd a jognak asztalánál Mind egyaránt foglal helyet, Ha majd a szellem napvilága Ragyog minden ház ablakán: Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, Mert itt van már a Kánaán" fú de fölhúztam magam ezen a videón.ekkora primitív prolit még nem hordott hátán a föld, ő csak mossa kezeit, semmi köze…..
Gérard Duchemin (törölt) 2014.02.28 15:53:41
A száraz, semmitmondó közvélemény-kutatásoktól megkérgesedett lelkünk következtében manapság már ritkán kapjuk fel a fejünket egy-egy eredmény láttán, tegnap a Tárkinak azonban úgy tűnik mégiscsak sikerült felkavarnia a leülepedett iszapot a poshadt politikai állóvíz…..
Egy békés januári estén Szöllősi Györgyi beköszöntője valahogy így hangzott: Jó estét kívánok! Ez a Híradó, Borsa Miklós vagyok! Szöllősi Györgyi beugrásával az utolsó másodpercben mentette meg az adást - erősen lihegett, csak egy fülbevalója volt - a helyzet mégis…..
Gérard Duchemin (törölt) 2014.02.28 11:09:01