Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Belső Erzsi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sem a válság, sem a dohányzási tilalom, sem semmi nem fogott ki az erzsébetvárosi romkocsmákon, a külföldiek a mai napig hordákban járnak ezekre a helyekre. A lakók meg folyamatosan morgolódnak. De nagyon úgy néz ki, hogy a jelentős adóssággal küzdő Erzsébetvárosnak –…..
Boldog születésnapot, Hunvald György! - írja az Index... Ha találkozik ma a Wesselényi utca környékén Erzsébetváros korábbi polgármesterével, mindenképpen húzgálja meg a fülét, ugyanis ma 49 éves, gratulálunk! A politikus, de talán már inkább korábbi politikus feje…..
Méghozzá mindannyian és nagyon gyorsan! Az egy dolog, hogy ellenzéki vélemény vagy képviselő nem jelenhet meg az Erzsébetváros című önkormányzati lapban. Az is egy dolog, hogy Vattamány Zsolt közpénzen kiadott, Obersovszky-díjra érdemes fotóalbumává silányult az újság. De ez…..
Most néhány "apróság" az április 29-i testületi ülésről. Az ülés azzal kezdődött, hogy Rónaszékiné Keresztes Mónika szociális alpolgármester szót kért, mint hírek hozója, vivője - de erről majd később, egy másik posztban. Kezdjük inkább egy viszonylag szárazabb, de…..
Újabb vidám szombat köszöntött a kerület lakosaira! Február 15-én délelőtt az Nagydiófa utcában lebilincselő ötlettel ajándékozta meg a Vattamány Zsolt vezette erzsébetvárosi önkormányzat az utcán parkoló autósokat. Közel másfél tucat autós bosszankodhatott és…..