Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vanessa Lakatos

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig felkavar ha volt párodra gondolsz? Emlékeidbe vésődtek azok a kedves meglepetések és boldog együtt töltött percek, amikor kéz a kézben mentetek vacsorázni, édes szavakat suttogott a füledbe, egymásra néztetek és nevettetek... Ha még mindig az ex pasidat szereted, és…..
Vanessa Lakatos 2014.04.23 19:21:20
Ez a hét tipp ugyahogy van, nemjó.
Az első tippből ennyi az igaz: el szeretnék kerülni a
fájdalmat. (ha beszélgetnek szakítás ellenére)
A második az nagyon igaz. Ha szakít az ex-pasi, véletlenűl se hagyagoljuk el magunkat, mert az szánalmas. Ugyanis szerintem minden nő megtalálja a boldogságot a széprucikban, sminkben, hajban stb.!
A harmadik tipp. Legyél jelen mindenütt. Ez nem mindíg jó. Ugyanis ha egoista pasi volt az ki dobta, azt fogja hinni, hogy követi. És hogy "szánalmas mert mást nemkap" feeling. Szoval ennek is vannak visszaütői.
A negyedik tipp. "erősitsd a férfias önbizalmát" Nemkell! Hisz neki kellene erősítenie a nőnek az önbizalmát, hamár dobta és hamár olyan közel kerűlnek egymáshoz.
Az ötödik. "Tedd félre a negatív érzéseidet" Pont hogy nemkéne. Ha valaki egyszer dob valakit, mindíg dobni fogja. Ha valaki igazán szeret, nemfog dobni soha! Szóval.. Ha valaki "jelenesetben" érintett, ilyen szituációba kerűl, gondoljon a rossz dolgaira az ex-ének, és neis engedje magához közel, hisz azt sem érdemeli meg.
A hatodik tipp.:"
Legyetek barátságos viszonyban
az exeddel." Ez egy akkora hülyeség! Már sorry. Minek? Azért hogy az exed kűldjön egy képet egy csajról hogy "szerinted:)" mert már annyira barátnak néz!?-.- á, az nemfájna.;) (irónia)
A hetedik tipp. "Időzíts jól" Erre meg csak azt tudom mondani, ha a kapcsolat alatt nemtudtam eléggé bemutatkozni neki, akkor b*******m.

Lehet hogy nyers voltam, de fájon az igazság mint a hazugság. Tapasztaltam már ezt az egészet.. de túl vagyok rajta, mert egypasi nemér annyit! És égi jel ha dob mert az azt jelenti, hogy nem ő volt az igazi!:)
 Egyszerűen ez az a dal, amit nem tudnék megunni. Ahányszor hallom, énekelnem kell. Különleges, lebilincselő hangulatot áraszt. Killing Me Softly With His Song  Strumming my pain with his fingers Singing my life…..