Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antagoné

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saját kézzel Sablon készítés 2011.01.14 11:42:00
Sablonokat (stencileket) széles választékban lehet venni a kreatív üzletekben, de vásárláskor érdemes figyelni arra, hogy a különböző vastagságú és anyagú sablonok más-más célt szolgálnak. A vékony műanyag sablonok általában textilfestésre valók, ennek még jellemzője,…..
A Miss Universe indulói szokatlan lépésre szánták el magukat: megmutatják a valóságot, azaz azt, hogyan is néznek ki smink nélkül. Mindezt ráadásul azért, hogy bebizonyítsák, a szépség nem valami művi dolog. (Fotó: missuniverse.com) A szépségversenyek (így a Miss Universe)…..
Azt írtam múlt héten, Lilu új műsorának indulásakor, hogy ráfért már a kereskedelmi tévére egy olyan műsor, amiben valós érzelmek és emberi sorsok szerepelnek. Ez most is igaz, tényleg kell egy ilyen műsor, úgy meg pláne, hogy a Bors utána ment az első adásban szereplő egyik…..
Érthető, jönnek az új műsorok, kell a változás. Infóink szerint 9 új produkció kerül majd képernyőre, mind saját gyártásban, lesz miről írni a jövő csütörtöki sajtótájékoztató után. Na, de ez majd a jövő péntek zenéje, ami fontos, hogy hétfőtől ez lesz az RTL…..
A természetellenes hangsúlyozás és a környezetből való kilógás nem hivatalos világbajnoka, Gólem, a hegyoldalban fenyeget mindenkit a kezében tartott édenhoteles súgókártyákkal, majd elspoilerezi a mai epizódot úgy, ahogy van, kurvaélet. Barátság lesz tesztelve, mondja, majd a…..
Az RMDSZ a nagy túlélő. A PSD csápjaiban vergődő szövetség számára ugyanis – nem túlzok – létkérdés volt az, hogy ne támogassa nyíltan Pontát.  Van ugye három lehetőség az RMDSZ előtt a választás két fordulója között: Pontat támogatja, Iohannist támogatja, illetve…..
Üzleti tárgyalások során hölgyek többször panaszkodnak arról, hogy nem veszik őket komolyan, vagy nem tekintik őket egyenlő tárgyalópartnernek ellenkező nemű kollégáikhoz képest. Bizonyos esetekben éppen a hölgyek azok, akik – kvázi – tesznek azért, hogy ez az állapot…..