Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karlheinz Stockhausen

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a VV-s szerkesztők, úgy én se köntörfalazok. Nagyon magasról indulunk. Iszonyat megelepetés, kapaszkodjunk meg: a balettos előadást Vikipédia, Pinki és Dzsóti triójának szavazta meg a vajszívű nézőközönség. A jutalom pedig a vártakkal ellentétben nem egy-egy videó…..
Fantasztikus iskolahét lesz, ránt be a málnásba minket Istenes Bence. Nagyon sok kacagás vár ránk, mondja ő, na addig álljak fél lábon. Az iskolapadokkal tarkított nappalira érkezett reakciók felemásak. Azt a kurva életbe! Neee! /Teó/ De kurva jó lesz ez BÁÁÁZMEEEG!…..
Karlheinz Stockhausen 2014.03.05 21:45:13
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): bár szerintem az valami elbaszott teszt volt, mert kitöltöttem vagy négyszer az oldalukon és egyszer sem ment 100 fölé, pedig már reflexből tudtam a válaszokat... bár lehet, hogy nem bennük volt a hiba :D:D
Karlheinz Stockhausen 2014.03.05 21:52:27
@Krétagarbó: pedig én azért Koch Izabelláéra kíváncsi lennék. Meg persze Zsófikáéra is, úgy értem, mennyi IQ kell egy PhD-hez kozmológiai fizikából?
Karlheinz Stockhausen 2014.03.05 22:08:48
@Szentpeter: hát, ez attól függ, mit veszünk intelligenciának. Egyes definíciók az empátiát és csatolt részeit is hozzáteszik. Ebben az esetben mi mérheti még az emberi minőséget? Jellem, erkölcs, szexi vagy nem? :D
Lilu stylistja ma nem annyira érezte a $tílu$t Ilyen se volt még. A mai adás a színtiszta őszinteség, a megmásíthatatlan igazmondás, a legtökösebb trúság jegyében zajlik, minden galuskás kurvaanyázástól mentesen. Az első szegmensben Kispesti Amarózó szerelmi bánatából…..
Most is csak a párbaj előtti és utáni történések lesznek indokolatlanul hosszan kivesézve, de bízhatunk Ádám bullshit gyárában, hogy a mai adásért is érdemes volt felkelni. Reggel ébredeznek a konszolidált lakók. Ádám bátyám érdeklődik, hogy mi volt a fennforgás tárgya.…..
Pócs János fideszes országgyűlési képviselő nemrég az alábbi bejegyzést tette ki a Facebook-oldalára:   Mivel Pócs a Parlamentben dolgozik, pontosan tudnia kell, hogy az őrség rendszeresen tart ilyen bemutatót, nem csak a jázsfényszaruiak kedvéért. Biztos mindenki…..
Karlheinz Stockhausen 2014.03.03 17:44:27
@SirTocy: lassan 5 órája kint van a post, biztos elhúzódott az eligazítás
Annyi móka vár ma ránk, kihívás, kibékülés, VV Ádám, hogy vágjunk is bele. Lilu mai szettje halálosan cukira, sőt, tukira sikeredett, de annyira, hogy nincs is ahhoz méltó fokozás, talán a non plus ultra fedáksárija a legmegfelelőbb forma, amiben tudnék beszélni erről az egybe…..
Karlheinz Stockhausen 2014.02.27 02:19:17
@Cave Nick: na nehogy azt hidd h én valami szaktekintély vagyok :D
Alapjáraton szerintem is rendes, nála egyszerű jellemhibák vannak, nem patologikus és nem szélsőségesen ostoba.
Karlheinz Stockhausen 2014.02.27 02:27:31
@Cave Nick: :D csak próbálom megfejteni h miért van a normális/tahó-proli váltakozás... egyébként IGAZÁNDIBÓL nem is meglepő, én már rég az ereimet nyiszálnám, ha összezártak volna Krisszel, Dorkával meg Koch kisasszonnyal :)
Karlheinz Stockhausen 2014.02.27 06:10:07
@ő-szinte: meg természetesen az ÚGYMOND :D