Regisztráció Blogot indítok
Adatok
érdeklődő7

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőként az Átlátszó Oktatás számolt be a Hívatlanul csoporthoz kötődő kezdeményezésről, melynek keretében a közoktatásban dolgozó tanárok által elkészítendő portfólió bojkottjára hívnak fel. Nemrég vezették be az életpályamoddellt, és ezzel egy időben minden…..
érdeklődő7 2014.02.26 11:26:12
@bölcsbagoly: Ha nem lenne védett állat, páran már lepuffantották volna!
Édesanyám letett nem egy-két dolgot az asztalra, és tudja, még fizetésemelést is kapott(új rendszer). De több,mint 25 éve dolgozik, és nem olyan egyszerű összebogarászni azt a rengeteg elért eredményt,amit a gyerekei szereztek. Ráadásul az iskola sem kezdi el neki összeszedni az elért eredményeket. Ha el kell készíteni ezt a portfóliót,elkészíti, de heti x óra mellett, készüljön az órára, külön szakkör, farsangi gála, matekverseny szervezése,tehetséggondozó, akkreditáltja az iskoláját(kiválóan akkr.), még legyen ideje portfóliót írni. Ezt nem érti meg az átlag ember,és nyilván gondol arra,hogy a pénz miatt dühösek az emberek.
érdeklődő7 2014.02.26 11:36:47
@bölcsbagoly: Igen, el kell készíteni,hogy elismerjék az ember munkáját,jól látja. A gyermeknevelés pedig az élet végéig szól,nem amíg egyetemre kerül...na dehát majd meglátja! Illetve fűt-fát tegezni illetlenség(már csak azért írom,mert elvileg bölcsnek tarja magát)