Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hedigaga990

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar ember gondolkodása egysíkú. Mondhatok ilyet? Bizonyára nem mindenkire, de azért... vegyünk egy példát:- mit válaszolnánk arra a kérdésre, hogy mennyi szabadsága van a tanároknak, pedagógusoknak? Hát ezt tudjuk, hiszen egész nyáron lógathatják a lábukat, és a semmiért…..
Hedigaga990 2015.06.10 07:24:22
@thisiswhatklfisabout: Én még csak nemrég kerültem a pedagógusi szakmába, de így is sok mindenhez hozzá tudok szólni ebben a témában. Imádom a munkám, amikor nem iskolában vagyok, akkor az internetet, szakkönyveket bújom, hogy hogyan tudhatnék még többet a nevelésről, oktatásról. Segédanyagokat készítek, hogy az óráimat érdekesebbé tegyem. Az órák közti szünetekben még a tanáriba is ritkán jutok el, mert korrepetálom, aki óra közben esetleg lemaradt. Igyekszem igenis lelkiismeretesen végezni a munkám, és szerintem nem én vagyok az egyedüli ebben. Amikor nem készülődöm, akkor szabadidős programokat szervezek, amiért külön pénz nem jár, de nem is bánom,mert nem azért csinálom. A napom ezzel körülbelül el is telik.A fizetésről pedig annyit, hogy szerintem igenis jogunk van megkapni azt az összeget, amit fizetésképpen nekünk ítéltek. Azt hiszem, hogy 5 év egyetem után senki ne akarjon minimálbérre hivatkozni a mi esetünkben. Akkor hol is az egyenlőség és igazságosság? Ugyanannyi pénzhez jusson, aki egyetemet végzett és aki nem?
Tavaly novemberben látott hozzá Eli Roth a Green Inferno kannibálos horrorjához, tehát joggal várhattuk, hogy idén bemutatják a feltehetően sok-sok véres jelenettel megspékelt alkotást. Vártunk, vártunk, mindhiába. Az Open Road  Films végre bejelentette, hogy mikor szándékozik…..